U R S U Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Salutare, Poate intereseaza pe cineva o oferta de genul: 4 zile de cazare + mic dejun + masa festiva de revelion = 100 EURO, la Hotel in Bulgaria, la mare, langa Nisipurile de Aur. Perioada 30-31-01-02. Eu am facut si anul trecut revelionul acolo si pot spune ca a fost demential. In apropriere sun bazine cu apa termala, deci poti sta gol in apa calda, chiar daca afara ninge! Bucuresti - Hotel = 275 km, mai putin decat pana in Vama Veche! Carte Verde = 30 USD = 25 EUR Noi am rezervat deja 4 camere, dar mai sunt locuri! Daca vrea cineva sa vina e binevenit. Scrieti aici, sau: URSU@Gloria-Brotherhood.ro Silviu_Dumitriade@yahoo.com 0788.267.496 0743.890.848 0722.223.280 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Suna fain! Poti da numele hotelului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 si acum spui mai ?!!!!!!! uffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Tare .... Vreau si eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Confirm prezenta 2 persoane - o camera: Mircea Stanciu si Cristina Stanciu Tel: 0788.181.385 (pt site: www.samuraiders.org si moto.samuraiders.org) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Confirm prezenta 2 persoane - o camera: Mircea Stanciu si Cristina Stanciu Tel: 0788.181.385 (pt site: www.samuraiders.org si moto.samuraiders.org) Poate ne vedem pe acolo! Inca e in studiu treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Vreau sa vin si eu - cu nevasta - 2 persoane - cum se face rezervarea, tot in numele tau, URSU ? Zi-mi cum faci, cum iti dau avansul, cum faci rezervarea - te duci personal acolo sau tot prin telefon.... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Cum se ajunge la locatie?!? Cu moto e cam frig, iar auto nu exista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 Bre! In primul rand sunt uimit pt cate persoane vor rev la mare in Bg! Hai ca sun sa vedem cate locuri mai sunt! Hotelul se cheama Altantic si are 2-3 stele. Mie mi-a placut, de asta ma si intorc acolo! Voi posta cateva poze de la hotel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 ca idee generala: din vama sunt autobuze f dese spre orase....nu stiu sa spun pana unde merg, dar e f multa lume care trece vama pe jos si asteapta autobuzul ( e un chiosc unde poti plati si in leva si in lei dar mai bine te abtii la ce preturi au).. Recomand cu caldura Nisipurile de aur, super frumoasa zona ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Eu o sa am doua locuri libere in masina (de fapt 3). Pasapoarte sa fie, ca altfel nu cred ca merge "doar cu buletinul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Eu o sa am doua locuri libere in masina (de fapt 3). Pasapoarte sa fie, ca altfel nu cred ca merge "doar cu buletinul" poti sa consideri ocupate doua: cotizam benzen, carte verde etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anaximada Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 cu buletinul merge de la 1 ianuarie. la intoarcere ascunzi pasaportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Ok, sa vedem cum ne confirma maestrul URSU cu rezervarile si apoi ne organizam. Singura chestie cu care risc sa va incurc cu transportul - sa nu cumva sa fiu fortat sa ma intorc pe 2 ianuarie, in loc de 3, din motive de job in asigurari al lu wife, dar cred ca se negociaza si asta cumva. Am fost prin mai la Felix, la bazine de-alea calde descoperite si e super beton sa faci baie in piscina descoperita cand afara ploua torential . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 BUCURESTI-GIURGIU-RUSE-RAZGRAD-SUMEN-VARNA-ALTLANTIC=275 km hotel 3 stele, 30-31-01-02 (venire 30,12,2006, plecare 02.01.2007) ... bineanteles ca se mai poate prelungi daca se vrea! Va anunt diseara ce s-a mai intamplat, am anuntat inca 4 camere, asa am vazut pe post! Va tin la curent! 100 EUR de pers - cazare 4 zile (3 nopti), 30-31-01-02, + mic dejun + masa festiva de revelion! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 OOOOK. Super beton. Sa-mi spui daca trebuie platit avans, ce, cum, unde, cat etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 (editat) 100 euro in total????? Ma intereseaza si pe mine cum se face plata... Editat Noiembrie 28, 2006 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Ok, sa vedem cum ne confirma maestrul URSU cu rezervarile si apoi ne organizam. Singura chestie cu care risc sa va incurc cu transportul - sa nu cumva sa fiu fortat sa ma intorc pe 2 ianuarie, in loc de 3, din motive de job in asigurari al lu wife, dar cred ca se negociaza si asta cumva. Am fost prin mai la Felix, la bazine de-alea calde descoperite si e super beton sa faci baie in piscina descoperita cand afara ploua torential . Si mai tare e sa faci baie cind ninge si toti tremura de frig pe margine bazinului iar tu esti la pielea goala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anaximada Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Si mai tare e sa faci baie cind ninge si toti tremura de frig pe margine bazinului iar tu esti la pielea goala. Si mai tare de atat e sa faci baie cand ninge si toti tremura de frig pe marginea bazinului iar apa nu e calda. da` numai tu stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Va anunt diseara ce s-a mai intamplat, am anuntat inca 4 camere, asa am vazut pe post! Sa ne mai tii la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Mai sunt locuri in masini ? cu trenul parca nu as merge...cat despre moto, e in service pana la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 din cate stiu ,pe timpul verii sunt trenuri pana in zona.interesati va pe site ul cfr poate au si acum.parca e ceva de genul bucuresti -constanta-bulgaria.plus ca daca mai sunteti studenti avetzi reduceri cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anaximada Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 care mai e treaba? ce se mai aude? gasisi, bre, nea Ursule, camere? ca fierbem! nu alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Noiembrie 30, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2006 Bre prieteni, din pacate nu mai sunt locuri! Am putut lua decat 4 camere si deja un cuplu de la noi nu are cazare! ... Poate ca am venit prea tarziu cu ideea! ... Sigur am venit prea tarziu cu ideea! ... Sper sa nu aruncati cu rosii, dar asta am aflat! Bafta catre alte locatii! Respect, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 care mai e treaba? ce se mai aude? gasisi, bre, nea Ursule, camere? ca fierbem! nu alta... Gata. Nu mai fierbem . Era buna ideea cu Bulgaria, dar vad ca pe net agentiile nu prea abunda cu oferte de revelion in Bulgaria, probabil pentru ca e prea ieftin si nu le iese comision. Oricum, decat sa dau 300 de euro de persoana pentru rev pe Valea Prahovei si sa nu fie nici zapada... mai bine pe strazi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate