yoyo_man Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 (editat) Da, trebuie imprimate. Iei direct de la locație biletele în cazul ăsta . Dacă mergi devreme prinzi parcare gratis afara, dacă nu, în curte e 1800 forinti/zi cam 30 RON. Editat Martie 19, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Pai o sa ajung in jur de ora 9 sambata. O sa iau bilete de acolo,iar cu parcare...vad eu ,ca deja m-am obijnuit pe aici cu platile la parcari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Va fi mâncare foarte buna inauntru dar la preț piperat... Asa ca bani... Sau sandvișuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Foarte reusit acest salon si nu este de mirare ca este recomandat de catre cei ce l au vizitat in anii trecuti. Cum ajung acasa, urc si pozele facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Ce ti-a placut asa mult? Am fost si eu azi pe acolo si m-am plictisit repede. Poate doar sa urci poze cu domnisoarele de pe yamaha ) Pai inseamna ca n-ai ajuns pe la concursul de drift, modeling, curse cu masinute si stunts. Intr-adevar marii absenti moto au fost Ducati, BMW si Triumph. In schimb ultimul R1 si Ninjalaul de 300+ CP au fost atractiile salonului pe parte moto. In privinta masinilor.. pfff, Audi-ul folosit de catre delegatiile nemtilor in Paris din timpul WW2 a fost senzatie, cele 3 mustanguri old si Impala-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Puteau și cei de la Yamaha sa aducă altceva în afara de acel R1. Anul trecut și fost prezenți cu toată gama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dynoviorel Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 (editat) Maine o sa pun si eu ceva poze. Fiind la prima participare,mi-a placut foarte mult . Preturi foarte ok la echipamente,cei de la Honda ,Kawasaki ,Suzuki ,MV Augusta,care au adus toate modelele sau aproape toate modelele noi dar si dezamagit ca nu au fost prezenti cei de la Ducati si BMW,iar cei de la Yamaha doar cu acel R1 . A, si era sa uit,foarte foarte multe motociclete custom. Editat Martie 22, 2015 de dynoviorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Anul acesta mai merge careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 (editat) Pe mine m-ar tenta n-am mai fost de 2ani Nu cu mobra ca nu e vreme pt ea. Editat Martie 10, 2016 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 In ce perioada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 In ce perioada? vezi aici http://motorshow.hu/en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 90% vin și eu. Problema mea este atunci când am înscris motorul am făcut RCA doar cu seria de șasiu și nu știu dacă pot ieși cu ea din tara dacă în RCS nu e trecut și nr.de inmatriculare. Dacă știe cineva? În alta ordine de idei suna foarte bine excursia asta și as vrea sa vin și eu.ma gândeam ptr.cazare un hostel ieftin în Budapesta ar fi cel mai potrivit sau căsuțe simple în vreun camping ceva... asa se face rca-ul pentru inmatriculare.mergi cu el si cu talonul cu noul numar si ti se emite altul cu numarul de inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Cristi: eu cred ca Mihai si-a rezolvat inmatricularea, actele, RCAul, etc din februarie 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Cristi: eu cred ca Mihai si-a rezolvat inmatricularea, actele, RCAul, etc din februarie 2014 Da,am vazut si eu dupa ce am postat si....nu mai aveam ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate