robertofulgos Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Buna ziua, Sunt un omulet nou in ale motociclismului, mai exact de anul trecut posesor de cat. A si motocicleta, si as dori ca acum in primavara sa ii fac o mica verificare la al meu SV si mai ales la furca. Problema este ca nu am nici cunostintele necesare si nici sculele necesare sa fac singur aceasta verificare si as dori sa imi recomandati un mecanic bun, fara preturi de reprezentanta din Bucuresti, preferabil sector 6, dar nu neaparat. Asa ca daca ma puteti ajuta va multumesc. Sper sa am mai mult succes decat cu tentativele de mecanici pe care i-am vazut care incepeau sa fabuleze profitand de necunostintele mele doar pentru a incasa mai mult. Am zis ca nu am cunostinte la motociclete, nu ca sunt batut in cap. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 eu pot sa ti-l recomand pe cesar: /index.php?/topic/537449-bucuresti-crangasi-grant-racing-garage-service-general/page-26 face bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Daca nu vrei sa ajungi la alte ,,tentative'' de mecanici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Ambulanta moto mi-au servisat furca la TA exemplar din toate punctele de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 (editat) Am schimbat set la un xt125r. Am reglat carburatoare, verificat joc valve la un transalp si alte mici maruntisuri la Wolf moto si a fost foarte ok /index.php?/topic/661551-bucuresti-sect-1-wolf-moto-service/page-7 Editat Februarie 18, 2014 de varg-voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertofulgos Postat Februarie 18, 2014 Autor Share Postat Februarie 18, 2014 Daca nu vrei sa ajungi la alte ,,tentative'' de mecanici Poate sunt mai greu de cap dar nu stiu cine sau ce este TNG. Mai multe detalii te rog. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusica88 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 (editat) Mymoto - am fost acum 2 ani la ei, tot pentru furca. Am primit si bon/chitanta/factura pentru lucrarea facuta. Ps: Cel mai bine ar fi sa iei si un manual si sa te apuci sa-l studiezi. Un schimb de ulei,filtre si alte nebunii mici poti sa il faci si acasa. Fara cunostiintele necesare aproape orice mecanic va incerca sa mai imbunatateasca cate ceva la nota finala. Editat Februarie 18, 2014 de mariusica88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 cauta TNG-PERFORMANCE.o sa te convingi singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Poate sunt mai greu de cap dar nu stiu cine sau ce este TNG. Mai multe detalii te rog. Merci. Userul TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertofulgos Postat Februarie 18, 2014 Autor Share Postat Februarie 18, 2014 Gata, l-am reperat! Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 sau: florin, drumul taberei, alea istru http://goo.gl/maps/tMefT https://www.facebook.com/servicemoto.net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 TNG subscriu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertofulgos Postat Februarie 18, 2014 Autor Share Postat Februarie 18, 2014 Va multumesc pentru recomandari. O sa iau legatura cu ei si care o sa fie mai la-ndemana si o sa imi inspire mai multa seriozitate o sa fie viitorul meu mecanic. Va multumesc inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 cauta TNG-PERFORMANCE.o sa te convingi singur +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Va multumesc pentru recomandari. O sa iau legatura cu ei si care o sa fie mai la-ndemana si o sa imi inspire mai multa seriozitate o sa fie viitorul meu mecanic. Va multumesc inca o data! Vad ca suntem 4 useri din 7 care il aprecieaza pe TNG,.....ce zici de asta? E singurul pe care ti l recomand si nu e la indemana(sta la 20km de bucale) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 nu e la indemana(sta la 20km de bucale) probabil singurul minus, daca putem spune asa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertofulgos Postat Februarie 18, 2014 Autor Share Postat Februarie 18, 2014 Dupa ce am citit este clar pe lista de prioritati. Mai mult ca sigur o sa apelez la el. Acum hai cu soarele si cu 6-7 grade in plus la termometre. Va multumesc inca o data pentru interesul manifestat si pentru amabilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Sper sa am mai mult succes decat cu tentativele de mecanici pe care i-am vazut care incepeau sa fabuleze profitand de necunostintele mele doar pentru a incasa mai mult. Am zis ca nu am cunostinte la motociclete, nu ca sunt batut in cap. Va multumesc. Zi-ne si noua, sa stim si noi. De ex., si eu stau in sectorul 6. Si am doua moto, nu una de servisat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 cauta TNG-PERFORMANCE.o sa te convingi singur +20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Zi-ne si noua, sa stim si noi. De ex., si eu stau in sectorul 6. Si am doua moto, nu una de servisat. 1 Skr-scandal ,are maghernita in sector 6 2 un nene din drumul taberei de care s a plans un tip ca i a furat din piese iar el se face ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 despre cesar ce stiti nu e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISHULIK Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 eu unul pe cesar il recomand , am avut parte de o primire ok ,f sociabil si de la inceput mi.a lasat impresia ca are foarte mult habar despre ce vorbeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 ambulanta moto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 patrik de la ambulanta moto - http://www.ambulantamoto.ro/ f ok atat ca servicii, rapiditate si mod de interactiune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate