blue_nightwishX Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Plecare in seara de 02.05.2014 la orele 20:00 ...intoarcere 08.05.2014 (drumul 12 ore cel putin) cazare la Hotel Vergos in Vourvourou 5 nopti/250 euro 2 persoane cu mic dejun inclus. daca mai doreste cineva sa ni se alature e binevenit. in decursul celor 5 zile ne vom plimba prin imprejurimi , plaja, etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 de departe pana acum cea mai frumoasa idee de 1 mai plecati cu moto la ora 20.00????? cam naspa bulgaria nu e de noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 10, 2014 Autor Share Postat Martie 10, 2014 chestia e ca avem check-in la hotel la ora 12:00 la pranz pe data de 03.05.2014 si fac pt prima data acest drum . avand in vedere ca drumul e de 12 ore minim ... cam asta e varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Pleaca draq dimineata, dormi pe unde te prinde seara la un 20-30 euro ca sigur gasesti si pleci de dim spre finala. Ianachim are dreptate cu Bulgaria noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 11, 2014 Autor Share Postat Martie 11, 2014 (editat) cred ca asa am sa fac pana la urma rotila . gasesc eu pe undeva dupa sofia sa trag un pui de nani pe la vreun motel ceva. ms de sfat Editat Martie 11, 2014 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 (editat) In perioada aceea si la ora la care vei ajunge ai putea intilnii temperaturi scazute chiar aproape de 0 grade pe autostrada catre Sofia.un loc bun de cazare gasesti in apropiere de Blagoevgrad(APROX 450KM DE BUC) chiar la interesctia drumului catre Bansko dar cum au mai spus-o si altii poate gasesti o modalitate sa mergi pe zi catre grecia un exemplu ar fii urmatorul: pleaca pe la ora 4 AM din buc,si la ora 11-12 cel tarziu esti la Kulata(550km) iar de la granita mai ai 220 km pana la locatie, care teoretic ii poti face in 3 ore. in legatura cu check-in nu cred ca este o problema daca ajungi mai tarziu,practic ei se refera la ora de la care te poti caza. Drum bun si asfalt uscat! Editat Martie 11, 2014 de sorin das Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosM Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 chestia e ca avem check-in la hotel la ora 12:00 la pranz pe data de 03.05.2014 si fac pt prima data acest drum . avand in vedere ca drumul e de 12 ore minim ... cam asta e varianta Ora stabilita pentru Check-in este cea minima. Nu poti mai devreme, dar cu siguranta poti mai tarziu. Daca crezi ca ajungi foarte tarziu (pe la 12 noaptea sau ceva) atunci dai un telefon inainte, preventiv, sa le spui ca ajungi. In plus, nu stiu cum mergi tu, dar 12 ore cred ca e mai degraba maxim decat minim. Eu am facut Bucuresti-Igoumenitsa in 10 ore jumate cu a mea, fara sa merg foarte tare. Cheia este sa nu te opresti des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Uite am fost si eu anul trecut prin zona, poate gasesti vreo informatie sa te intereseze in topic: /index.php?/topic/700788-halkidiki-sithonia-sarti-2013/?hl=%2Bhalkidiki+%2Bsarti Tot asa, nu recomand Bulgaria noaptea. Eu am facut 10h30 la dus dar eu zic ca am tras foarte tare si am prins destul de liber. La intoarcere am facut vreo 11h30 pe acelasi drum. Vezi detalii in topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 mergi asa cel mai ok bucuresti veliko si dormi la briatsa unde ai si moto in curte ai 170 km dimineata pleci veliko zlatovgrad xanti vurvuru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 misto niko, si mobra si pozele. ce zici tu ianachime acolo? hai ca vine caldura, ce bagam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 misto niko, si mobra si pozele. ce zici tu ianachime acolo? hai ca vine caldura, ce bagam ? eu bag .....gauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 (editat) Plecare in seara de 02.05.2014 la orele 20:00 ...intoarcere 08.05.2014 (drumul 12 ore cel putin) gotta be kidding cu 12 ore… daca nu te opresti din 50 in 50 sau nu ai probleme n-are cum sa iasa asa nici pe xanthi, nici pe sofia. ma rog, nu-s cu r1… dar, da… zicea cineva ca poate sa fie frig. poate. tru - chiar si in iunie, dimineata. Cheia este sa nu te opresti des sa nu te opresti tu… sa nu te opreasca altii… sau ambele… Editat Martie 11, 2014 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 eu bag .....gauri ) Ianachime, vad ca te pregatesti serios pentru tura de...Crimeea. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Bravo si dupa 11.05 ne vedem la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1ntruder Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Nu va sperie vremea? Se preconizeaza ploi din cate vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate