Sari la conținut

Accident 14/03/2014 Stefan cel Mare zona dinamo


Silvan
 Share

Postări Recomandate

Fix in locul ala m-a lovit unul drept in usa (eram cu masina) anul trecut. Facea exact aceeasi manevra - adica iesea din stadion si o lua la stanga. Si colac peste pupaza mai era si cadru MAI. Ca deh.. asa-s astia de la Dinamo.

 

Cat despre stalpisorii aia care au fost acolo candva, culmea este ca de la bun inceput aveau o gaura de trecere lasata acolo, probabil fix pentru domnii de la Dinamo.

 

 

 

Din club adica de la Dinamo? Cand am vazut ce a postat cineva de pe google maps si locatia mi-am adus aminte ca acum 2 zile treceam pe acolo si am patit o faza similara numai ca n-aveam viteza/eram atent. O masina a iesit "din club" fara sa acorde prioritate la coloana de masini de pe stefan cel mare, eu eram intre banda 2 si 3, langa mine un taxi pe banda 3, aia au fortat banda 1.. banda 2.. masinile au franat, cand sa intre in banda 3 eu si taxiul am franat, taxiul a claxonat, aia cu cupeu "wawawa, ce vrei ma?", erau niste negriciosi autohtoni.

 

Mare atentie la zona aia ca se pare ca astia ies "din club" pusi pa smecherie. Daca aveam fie si un 70 la ora si era o sincronizare proasta ma trantea probabil, dar nu merg cu viteza prin aglomeratii si cand sunt printre benzi, am mai patit faze din astea, cand e aglomerat viteza masinilor fiind in jur de 10-20 km/h astia de pe stradute forteaza intrarea si cum tu cu motorul poti avea si 50-60 printre benzi, cam astea-s ingredientele accidentului.



Cred ca stiu motorul. Motociclistul sta cumva pe aleea Circului?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 52
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Exceptand linia continua desenata pe jos, daca drumul are 2benzi + linia de tranvai = se poate circula pe ea dar o eliberezi daca vine tranvaiul. Daca drumul are 3 benzi pe sens + a 4 a linia de tranvai atunci nu ai dreptul sa circuli. Asa spune codul rutier.

Noroc ca satul Galati nu are atatea benzi....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate inteleg aici, avem doi neatenti, doi insi care interpreteaza legea rutiera asa cum vor ei. Unul iese din curtea Dinamo vireaza stanga prin loc nepermis fara a se asigura suficient de bine, celalalt depaseste coloana de masini pe linia tramvaiului pe sosea cu trei benzi, probabil destul de repede pentru a nu avea timp sa obseve pe cel dintai ce-i iese in fata surprinzator de repede dintre masinile de pe dreapta lui. Culpa comuna.

Si de ar fi trecut printre masini motociclistul ar fi putut pati la fel, dar ar fi avut ceva sanse in plus daca ar fi circulat foarte incet, cu degetele pe frana si ar fi avut o mai buna atentie distributiva. Pacat, caci ar fi putut fi evitat accidentul daca cei doi ar fi fost cel putin mai atenti si ar fi rulat cu viteze foarte mici. In rest... sanatate !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...