Jump to content

Accident 14/03/2014 Stefan cel Mare zona dinamo

Silvan
 Share

Recommended Posts

Acum 30 de minute la iesirea din clubul Dinamo. Motociclistul depasea coloana pe linia de tramvai. Hyundai Tucson a iesit din club si a incercat sa intoarca peste linia de tramvai, n-a vazut motociclistul si l-a acrosat cu partea stanga fata.

Daune motociclist: mana dreapta fractura (posibil deschisa), julituri pe genunchi in rest constient in stare de soc (asta ce era aparent). A fost luat de smurd.

post-3505-0-48433500-1394787143_thumb.jpgpost-3505-0-35164400-1394787201_thumb.jpgpost-3505-0-28235400-1394787223_thumb.jpgpost-3505-0-39661500-1394787236_thumb.jpgpost-3505-0-02235600-1394787249_thumb.jpg

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mdea ... e un amic de al meu, si are ceva ani in spate. Momentan e la floresca si e de vreo juma de ora la controale. Pana acuma din ce stiu de la prietena lui e doar de mana. In rest a zis ca pare ok, a vorbit si era destul de lucid. Asfalt uscat si grija mare!

Fiecare sezon incepe cu stangul si se termina cu . . . . stangul . Cred ca ar fi cazul sa acceptam ideea ca nu suntem singurii participanti in trafic . Dintre toti bezmeticii cu permis de conducere , noi suntem singurii mai gingasi . Hai sa belim noi ochii mai bine , sa incepem noi sa avem grija de noi si dupa aia sa avem pretentii de la ceilalti . Nu poti sa ceri respect in trafic pana nu-l oferi , la randul tau . Mergeti pe principiul : .

Un viteaz mai putin pe Stefan cel Mare. Am vazut ieri 2 motoristi care crosetau la greu pe Fizicienilor, banuiesc ca e nevoie de adrenalina maxima, la inceput de sezon. Luati un calmant, are efect. Sau , alergati in parc, mai taie din energie.

Fiecare sezon incepe cu stangul si se termina cu . . . . stangul . Cred ca ar fi cazul sa acceptam ideea ca nu suntem singurii participanti in trafic . Dintre toti bezmeticii cu permis de conducere , noi suntem singurii mai gingasi . Hai sa belim noi ochii mai bine , sa incepem noi sa avem grija de noi si dupa aia sa avem pretentii de la ceilalti . Nu poti sa ceri respect in trafic pana nu-l oferi , la randul tau . Mergeti pe principiul : attachicon.gifcine-rade-la-urma.png .

WORD

Insanatosire grabnica.

Si mare grija la "intersectia" respectiva sunt multi idioti care intorc aiurea acolo, sau fac dreapta de pe Barbu Vacarescu si zboara direct pe banda 3 ca sa intre pe Polona(intersectie unde oricum nu ai voie sa faci stanga, dar ei pot) sau sa intoarca .Anu trecut era sa o pateasca un tip cu o hayabusa exact in acelasi loc. Acum sa vedem cum o scoate poliitia, ca sunt amandoi cam vinovati.E linie continua, nu ai voie sa mergi pe linia de tranvai, si ala care a intors, mai rau acolo e si o statie de tranvai. Ai voie sa intorci abea la Perla la al doilea semafor.

Edited by Simpson_

WORD

Ce înseamnă chestia asta? Am mai văzut postat la fel și pe alte topicuri, nu știu dacă tot tu erai.

ON: Sănătate riderului și mai multă atenție pe viitor.

Risti sa ajungi sa zaci prin spitale si sa te umpli de suruburi si daca ai prioritate , asa ca nu vad rostul " eroismului " urban . Insanatosire grabnica motociclistului si recuperare usoara .

Multat sanatate motociclistului.

Off: Ieri auzisem de la un sofer de la munca despre un alt accident moto in Buc. Omul mi-a zis ca o motocilceta a fost lovita in spate de o duba la semaforul de la piata victoriei cum vii dinspre piata romana.

Ce înseamnă chestia asta? Am mai văzut postat la fel și pe alte topicuri, nu știu dacă tot tu erai.

ON: Sănătate riderului și mai multă atenție pe viitor.

Expresii de-ale negrilor, cum că a zis-o bine.

Mare smecherie sa cazi cu motocicleta.. bine ca nu are nimic , asfaltul cere carne !!!!