Sari la conținut

Accident...


G B V
 Share

Postări Recomandate

 

Stai asa, ca mai urmeaza... ia uite zmeii (sursa trafictube.ro):

 

 

 

 

 

(dar binenteles, soferii sunt de vina)

daca ma apuc sa filmez NATIA DE SHUMI" pe 4roti , o saptamana , nu am loc pe serverele de la "gogle" de cati tarani si cocalari sunt

 

asa ca mai usor cu 3--10 moto care fac slalom

Editat de ianachim
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce nu par sa inteleaga multi e ca daca mergi muuult mai repede decat traficul din jur, ai toate sansele sa faci poc. Si nu ma refer numai la moto, ci si la masini. Nu neg ca am fost si eu in situatii limita, mai ales in perioada imediat dupa 18 ani cand eram zmeul zmeilor. Insa dupa fiecare close encounter am stat si am analizat. Si ghici ce? In 90% din cazuri am contribuit si eu la situatia aia in care am ajuns.

 

Idioti gasesti peste tot, e plina lumea de ei, si e treaba fiecaruia sa isi pazeasca fundul.

 

Am vazut soferi de autobuz idioti, era sa ma faca praf ca sa isi demonstreze el frustrarile (eram pe bicla si mergeam regulamentar), am avut idioti care s-au facut cu masina spre mine si dupa ranjeau, mandri de ce au "realizat" (cu mobra) si am vazut idioti pe motoare, pe care puteam foarte usor sa ii fac praf (cu masina), din cauza ca merg ca descreieratii. Exemplu, om care trece cu motorul in curba de la Lacul Morii, intre benzi cu viteza exagerat de mare, nu l-am vazut (era mascat de coloana din spatele meu) decat dupa ce a trecut. Eu aveam cam 60-70, el sarise bine de tot de 100. Daca luam de volan sa evit o groapa, il faceam terci intre masina mea si masina din dreapta. Si toata lumea dadea cu pietre in mine ca eu am fost criminal si nu m-am asigurat in oglinzi.

 

Ar fi bine sa intelegem ca un vehicul mai mic, are mai putin sanse sa fie vazut in trafic. E mult mai usor de mascat o motocicleta decat o masina. Adauga si o viteza o idee mai mare decat restul traficului si incepi sa iti explici de ce replica "Nu te-am vazut" este atat de folosita. Cand faci slalom printre masinile dintr-o coloana, scad foarte mult sansele sa fii vazut. Un sofer se poate trezi cu tine langa el, unde acum 1 secunda nu era nimic, ca tocmai s-a uitat. Am patit-o si eu, iar acum stiu cum apar eu pentru altii in oglinda retrovizoare. Unii pe aici par sa inteleaga, insa marea majoritate o tin pe a lor cu soferii criminali care pleaca de acasa setati sa omoare motociclistii, care de fapt sunt niste ingerasi. Nici eu nu sunt ingeras, insa incerc sa limitez gazul in asa fel incat sa nu merg cu 100 in zona de 50, pentru ca sigur se va gasi un ametit care nu va estima bine viteza mea si o sa faca o manevra legala sau ilegala.

 

Nu zic ca nu sunt si multi cretini in trafic, am vazut-o pe una care vorbea la telefon si a facut stanga in fata tramvaiului. Aia clar nu observa nici moto, daca nu a observat un ditamai tramvaiul. Nu stiu voi, dar zilnic in oras evit cateva accidente din diverse cauze (taiat fata, iesit de pe strada fara asigurare, trecut pe rosu, etc). In 1 ora de condus in Bucuresti le vezi pe toate.

 

Insa daca nu realizam ca suntem singurii responsabili de a ne pazi fundul, o sa tot vedem accidente cu motociclisti tavaliti si o sa dam cu ripuri si discutii interminabile.

 

Acum dati cu pietre...

Editat de adyrip1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca ma apuc sa filmez NATIA DE SHUMI" pe 4roti , o saptamana , nu am loc pe serverele de la "gogle" de cati tarani si cocalari sunt

 

asa ca mai usor cu 3--10 moto care fac slalom

 

Pai e plin site-ul ala de unde am luat clipurile, cu "meseriasi" pe 4 roti. Tocmai asta era si ideea... dupa ce ca sunt o multime de dobitoci pe 4 roti, daca mai mergi si tu ca motociclist ca un bezmetic, e chestiune de timp pana la un nou topic aici pe forum.

Editat de Jorge Lorenzo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu sigur cine a fost de vina, dar cel cu Loganul coboara degajat, merge alene, mai intai se uita la masina sa vada daca e lovit. Cred ca nu as fi stiut in acea situatie cum sa merg mai repede sa vad daca omul e ok. Pentru unii prioritar e fierul. Astia te omoara fara remuscari. Nu stiu daca soferul nu avea si un zambet pe buze...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asta cu 'sper sa muriti' are ceva cu motociclistii, e clar. pe la secunda 27 zice ceva de genul 'hai, muriti mai repede!' dupa ce il devanseaza unul de pe banda a doua (doar mergea mai tare ca el, nu l-a crosetat sau altceva de genul) si mai si pune imediat cerculetul ala pe o motocicleta care circula toooocmai pe celalalt sens de mers (asta chiar nu-l deranja in niciun fel, decat prin simpla calitate ca e si el motociclist probabil). sau poate vrea doar sa ne arate cat e de usor sa casti ochii cand editezi un filmulet de gopro

cand trece chopperache nu zice nimic, deci probabil ca nu are nimic cu 'adevaratii' :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...