deviltry Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 (editat) Intalnire moto Bulgaria Sambata dimineata plec spre Veliko Tarnovo, vreau sa particip la deschiderea sezonului moto. Se anunta 22 de grade: http://www.accuweather.com/en/bg/veliko-tarnovo/46650/weekend-weather/46650. 200 km dus, 200 intors http://goo.gl/maps/erQl3 Cine vrea sa vina, intalnirea este la ora 8:30 la Petrom Jilava, plecare la 9.00 fix. RSVP - aici Regim de mers - de inceput de sezon. Vom avea probabil si un "incepator" cu CBR600 printre. As vrea sa raman si peste noapte, daca se gasesc doritori sa chefuim la bulgari. Cazare la fata locului, pe la 100 ron. 22 martie Veliko Turnovo evenimentul pe fb: https://www.facebook.com/events/270615403103680/ Intalnire la 11 in piata din fata cetatii. La 12 plimbare pana la Manastirea Kilifarevo La 20 party la City pub La 22 afterparty la Rocka Rolla Pe 22 martie sunt si zilele orasului VT, asa ca vor mai fi ceva activitati culturale prin oras. Lista: 1. Deviltry - Bandit 1250 SA 2. +1 - CBR600 (probabil) Editat Martie 18, 2014 de deviltry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 mama ce tare.. daca nu umblam cu copia dupa buletin in buzunar, ma bagam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Intalnire moto Bulgaria Sambata dimineata plec spre Veliko Tarnovo, vreau sa particip la deschiderea sezonului moto. Se anunta 22 de grade: http://www.accuweather.com/en/bg/veliko-tarnovo/46650/weekend-weather/46650. 200 km dus, 200 intors http://goo.gl/maps/erQl3 Cine vrea sa vina, intalnirea este la ora 8:30 la Petrom Jilava, plecare la 9.00 fix. RSVP - aici Regim de mers - de inceput de sezon. Vom avea probabil si un "incepator" cu CBR600 printre. As vrea sa raman si peste noapte, daca se gasesc doritori sa chefuim la bulgari. Cazare la fata locului, pe la 100 ron. Lista: 1. Deviltry - Bandit 1250 SA 2. +1 - CBR600 (probabil) La urmatorul Veliko ma bag si eu. Abia in aprilie ies pe strasse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roscatica Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 am facut traseul de 1 martie. drumul e bun. m-as baga si eu, desi e cam matinala plecarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Si eu e posibil sa fac un Veliko sambata sau duminica dar in niciun caz nu plec la 8,30, plecare 10,30-11 sa vina caldura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Martie 18, 2014 Autor Share Postat Martie 18, 2014 am pus plecare la 9 pentru ca la 11 de intalnirea in Veliko Tarnovo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 As fi mers dar e prea devreme,ca data.Scot motorul din casa dupa 1 aprilie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Martie 18, 2014 Autor Share Postat Martie 18, 2014 nu multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Niko daca te roade stomacul pt un veliko,suntem amatori Toti doamne si toti 3, gsxr, busa, fjr .mai am si o fata care ma tzacane sa o iau pasagera,poate ti-o pasez ca ai mai plimbat-o ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 nu multumesc Or sa mearga alti oameni,nu stai dupa mine.Am sa particip si eu daca or sa mai fie plimbari de la sf lunii aprilie,inceputul lui mai.Nu ma grabesc sa incep sezonul,nici macar cu scuterul ale carui discuri de frana au ruginit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Niko daca te roade stomacul pt un veliko,suntem amatori Toti doamne si toti 3, gsxr, busa, fjr .mai am si o fata care ma tzacane sa o iau pasagera,poate ti-o pasez ca ai mai plimbat-o ) Da,facem, spune-i lu' Cristi sa imi scrie pe facebook cand vreti sa mergem. Cine-i fata?Ca eu am plimbat multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Cine-i fata?Ca eu am plimbat multe! Modestule ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Am elucidat problema pe PM! Hai sa lasam topicul omului pentru cei care chiar vor sa mearga cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Martie 22, 2014 Autor Share Postat Martie 22, 2014 (editat) Inceputul evenimrentului s-a mutat la ora 12:00. По молба на Общината Откриването ще започне един час по-късно- 12.00 ч. Всичко останало си остава същото. - At the request of the municipality, will start one hour later-12.00 Everything else remains the same. Deci ora de intalnire devine 9:00, plecare la 9:30. Fost, vazut, placut, papi bun, home safe. Ride safe everyone! Editat Martie 20, 2014 de deviltry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate