b374 Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Nu e pacat de el? aritmetica asta si-o poate face fiecare in functie de cat costa lantul si pinioanele si ce uzura constata. parerea mea. reteta generala e schimb la set dar este si ca urmare a indicatiilor producatorilor care n-ar putea oferi garantie sau nu ar vrea sa aiba rapoarte de uzura prematura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 De acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Dupa cum spune si titlul ,ma confrunt cu o problema. Imi intind lantul si dupa cateva zile cel mult cateva saptamani mi se slabeste din nou. De ce ? Pentru ca il intinzi prea tare. El se "slabeste" cat trebuie sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Martie 21, 2014 Autor Share Postat Martie 21, 2014 Pentru ca il intinzi prea tare. El se "slabeste" cat trebuie sa fie Pentru ca il intinzi prea tare. El se "slabeste" cat trebuie sa fie. hm.... oare asa sa fie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Exact! Toata greutatea mobrei sta in lant, si acesta cedeaza din corpul lui , nu din intinzatoare cum probabil te gandesti tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Nu e problema a la un momentdat o sa îi cedeze și un rulment, acu cum o sa îi fie norocul. .. la roata sau la ieșirea axului din cutia de viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate