Speedy.K Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Acum 39 minute, Christian 1 a spus: Originalul il tin acasa la cearsaf.Tot de la ei am cumparat si eu toba. Si ai avut vreo intalnire cu RAR de cand ai toba? Sau cu vreun militian care sa te intrebe de ea? A, si mergi cu silenceru pus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Acum 4 ore, Speedy.K a spus: Eu am chiar omologarea in original, am cumparat toba de noua, de la ei. Tot GPR. Si silencerul, evident. Toba este omologata pentru KLE 500. Are e-uri, are omologare in original in care scrie ca e pentru street use.Nu m-am prezentat, doar am intrebat verbal un inspector RAR. In acest caz nu cred ca are vreun motiv sa refuze chiar sa iti treaca toba pe CIV. Ce ai vorbit cu el e una , ce se face pe hartii este alta. Verba volant, scripta manent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Ma, nu stiu, el asa a zis, sa nu bat drumu de pomana. Tu stii pe cineva cu omologarea tobei acceptata oficial si trecuta in CIV? Ca atunci ma duc sa incerc. Acum 4 ore, Christian 1 a spus: Da,doo ITP-uri si e fara db killer. Suna asa: ITP am trecut si eu cu ea, doar ca i-am pus silencerul in ziua aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 (editat) La 28.10.2019 la 15:43, Nguyen a spus: Ma bucur ca ti-a retinut talonul. Da-mi adresa politistului ca sa-i trimit o sticla de vin bun. ai vazut ca ai dat reply la o postare din MARTIE 2014 ? VREAU EU STICLA AIA DE VIN Editat Octombrie 29, 2019 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate