MIHAI VARADERO Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Daca tot vor fi patru zile libere,propun o mica excursie in Ukraina.Suntem deja doi ,eu si MihneaBmw.Mai avem nevoie de macar un participant.Iesirea din tara va fi pe la Siret.Pana la Kiev ar fi 560km(din frontiera) sau pana la Lyvov 300km(din frontiera).Asteptam noi participanti.Distanta Bucuresti-Siret este de 470km.Propun ca prima noapte sa dormim ori la Suceava ori la Cernauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 nu stiu daca Ucraina e cea mai buna destinatie in perioada asta . zic si io ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 nu stiu daca Ucraina e cea mai buna destinatie in perioada asta . zic si io ... imi face si mie cu ochiul, sa vedem cum reusesc sa rezolv cu jobu. p.s. sunt din zona sucevei, daca va pot ajuta cu ceva sa-mi spuneti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Din cate stiu, este emisa o avertizare de catre MAE legata de iesirile in Ucraina... Ce nu stiu sigur este daca are legatura cu Kievul sau Lvovul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 poate va intilniti cu vreun spetnaz pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Martie 24, 2014 Autor Share Postat Martie 24, 2014 Gabyshor:ne ajuti participand. Kali:este un avertisment dar pentru Crimea. Vik55:nu te mai gandi atat de mult.Spune un "da" hotarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sleepwalker Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 http://www.mae.ro/travel-alerts/24945 Ar fi chibzuit sa urmariti ce noutati, alerte, avertismente apar aici ... Deocamdata nu prea scrie de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Mai e timp pana atunci, destul cat sa se aseze lucrurile in ucraina sau sa se strice de tot. p.s. vine vik55 in suceava? Avea oroare la moldoveni )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 S-ar putea ca Putin sa rataceasca vre-o racheta pe la Kiev. Forumul are nevoie de martirii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate