furtex Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 am descoperi azi un articol postat pe blogul unui amic .. cred ca ne regasim fiecare acolo a se citi pana la capat ... merita http://calatoriifestinalente.wordpress.com/2012/05/23/am-devenit-motociclist-oare-cat-mai-am-de-trait/ cu stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 articolul lui oresti este o "legenda". mai mult ca sigur este pe aici pe undeva. inclusiv eu l-am copiat pe blogul meu.... pe oresti l-am cunoscut pe vremea cand doua roti erau departe de mine. atunci cochetam cu 4....toate "tragatore"... din nefericire nu am apucat sa discut prea multe cu el despre motociclism. mai mult ca sigur aveam foarte multe de invatat de la el... Life is a bitch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 De lecturat de toți Gigi...înainte să IEȘIM pe stradă...poate așa nu mai apărem în fiecare zi la știrile de la ora 5... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulnastase Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Foarte fain articolul, merita citit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isdor Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 numa de 7 ori o mai fost postat pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 ..si ar trebui postat de inca 7 ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 'dejeaba` ptr unii..se stiu ei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate