Jorge Lorenzo Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Hai ca nu e greu, trebuie doar sa va uitati unde trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 De Puniet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 De Puniet Da! Si tipa cu umbrela e prietena... defapt sotia, ca s-au casatorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Cel mai șmecher wheelie din istoria MotoGP-ului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Mad Max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 @Zair - mi-a scapat mie, sau nu ti-a raspuns nimeni la poza cu Barros? a rezolvat bibi prbl in cateva min Mi-a plăcut și interviul cu Spies de pe crash.net la care te referi? Da! Si tipa cu umbrela e prietena... defapt sotia, ca s-au casatorit. Damn..naughty bunny. Mad Max. who's next one? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Mad Max indeed, în cel mai bun sezon al lui la 500/MotoGP Fogarty la care te referi? http://www.crash.net/motogp/interview/203348/1/ben-spies-qa-part-1.html ( e și partea a doua ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 tu esti mai rapid decat dublu clickul... bag-o pe urmatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Stai că e fra'su la rând Până se hotărăște, o ironie pentru tine, că ești fan Ducati Carlos Checa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Mad Max. hai coane.. Stai că e fra'su la rând Până se hotărăște, o ironie pentru tine, că ești fan Ducati Carlos Checa ? T Corser? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) cald Editat Aprilie 20, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Căciula e a lui Pol dar crezi că e suficient ca să putem ghici ? Poate un unchi de-a lui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 cald Imi e atat de cunoscut.. da sa mi bag stutul daca stiu de unde sa l iau ? AEsp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) @Zair Pierfrancesco Chili @fra'su - Aleix, pardon, m-a făcut Zair Editat Aprilie 20, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) @Zair Pierfrancesco Chilli treceam si printr- un brainstorming.. ca tot nu mi dadeam seama. @fra'su - Aleix, pardon, m-a făcut Zair cat de tare a fost rezumatul bataliei )))) Le duci pe astea atunci? Editat Aprilie 20, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) Primul e Toseland, la al doilea mă mai gândesc puțin Al doilea comentează MotoGP pentru BTSports, e concurentul direct al domnului Florin Ion (Neil Hodgson) ? Editat Aprilie 20, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) credeam ca primul iti va crea mai multe prbl hai.. baga! Editat Aprilie 20, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 nu am idei ... poze cu Vlad Haralambie nu am găsit ... dacă are cineva o idee, e liber să preia inițiativa Hai că am găsit Pe ăsta l-a executat Capirex nasol de tot pe vremea în care era de partea întunecată a forței Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) nu am idei ... poze cu Vlad Haralambie nu am găsit .. dacă are cineva o idee, e liber să preia inițiativa hahahha hai ca te ajut eu.. Hai că am găsit Pe ăsta l-a executat Capirex nasol de tot pe vremea în care era de partea întunecată a forței Kato? Editat Aprilie 20, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) hint - la 250 a mers pe Aprilia Care e Haralambie - 15 ? Editat Aprilie 20, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) hint - la 250 a mers pe Aprilia google zice ca doar Sakata poate fi acesta, dar este pentru prima oara cand aud de el Care e Haralambie - 15 ? corect, mai cunosti vreun alt comentator de p'acolo? Editat Aprilie 20, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 E Tetsuya Harada. În anul cu poza ta cu Capirossi de la începutul topicului, aceștia erau coechipieri și se băteau pentru titlu. Capirossi l-a dat jos pe Harada în ultima cursă și a câștigat astfel titlul mondial. Cei de la Aprilia l-au concediat pentru gestul respectiv, deși era proaspăt campion mondial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 (editat) frumos.. nu stiam aceasta poveste. Editat Aprilie 20, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Mai simplă : Cine a rămas fără barbă ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate