Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 (editat) .. bad post Editat Aprilie 26, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 hai ca pun eu una...papagal.jpg Fara doar si poate..... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 26, 2014 Autor Share Postat Aprilie 26, 2014 gata, s-a impotmolit jocul?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Topicul moare ... dar nu se predă ! Una funny ( sau de ce e nu e o idee rea să angajezi un consilier de imagine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) hai ca pun eu una... papagal.jpg incredibil, cate intentii belicoase ce vin doar din nimicnicia userului motociclism.ro... Topicul moare ... dar nu se predă ! Una funny ( sau de ce e nu e o idee rea să angajezi un consilier de imagine) Sete Gibernau Editat Aprilie 27, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Doar atât ? Doar Sete ? Nimic de comentat ? :crack: Editat Aprilie 27, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Mie mi se pare ca Sete seamana cu Lorenzo si Marcel cu Rossi, tu ce zici Editat Aprilie 27, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 J Lo are mai multă atitudine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Ataaat! Mwhahhahahahhah Daca tot esti pe zona.. joac-o p'asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Kenny Roberts Sr ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) stie asta micu.. pana atunci ce facem cu cel de langa Colin.. Cine e baetii astia? Editat Aprilie 27, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Time out că s-a tăvălit Guintoli ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) stai linistit.. totul e sa l prinda Giugliano in timp pe Rea.. Editat Aprilie 27, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 pana atunci ce facem cu cel de langa Colin.. O să cadă ( e careva din AMA dar nu dau de el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 ... esti pe frecventa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Tot Barry Sheene ? ( L-a mai pus și 9fingers, dar nu-i bai ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Ehh.. de ai sti cum eram aseara... te ai mira ca am intrebat de el. sa mai schimbam sexu' Editat Aprilie 29, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Memorabil. Eram cam mic si prost si nu prea intelegeam mare lucru, dar de cursa aia imi amintesc. Probabil momentul cel mai coios din cariera lui Capirex. VR46 era si el puradel pe atunci. Iar acum e stafida. Ce trece timpu' domle... Ce am imbatranit... Cine e baetii astia? I give up, zi-ne cine e ficiorul de langa Edwards ca sta topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) I give up, zi-ne cine e ficiorul de langa Edwards ca sta topicul avem 'F' (in afara de bibi care inca cauta) Editat Aprilie 29, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) @Zair: e din TT dar nu stiu numele daca nu dau goagle, prefer sa las pe altii Editat Aprilie 29, 2014 de vampiria_t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 @Zair: e din TT dar nu stiu numele daca nu dau goagle, prefer sa las pe altii da i cu goagal..nu i bai, numai ca eu o stiu din bsb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Chiar voiam sa zic: nu m-am putut abtine, fete au aparut f rar pe aici, si pana la urma m-am uitat. Dar ma abtin sa dau numele poate e careva care chiar stia (JT.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 M-am predat și eu (și cu moșul și cu tipa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 M-am predat și eu (și cu moșul și cu tipa). Mosu nu i treaba mea, tipa in schimb este Jenny Tinmouth. Jumba o stie sigur, tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 eu n-am nici cea mai mică idee ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate