middle_of_nowhere Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Sh#*! Am ratat si iesirea asta misto. Nu-s in Buc. Dar o sa fiu cu ochii pe forum pentru cand s-o organiza alta. Sa puneti multe poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) cea mai smechera pestera! trebuie sa o vizitati, deci nu pot sa cred ce bine m-am simtit azi in timp ce exploram pestera aia. Nici pe national geographic nu vezi asa ceva Editat Aprilie 21, 2014 de heinrich08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 daa, cu gheare de urs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Excelenta plimbare, se pare ca toata lumea a ajuns cu bine ! Asteptam pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Foarte frumoasa plimbare, cu scop de vizitare si nu de alergare (oricum drumurile astea nu permit), o zi superba, companie placuta, cred ca toata lumea s-a simtit bine! Multumim SpiritOfMotions pentru organizare si calauza! Bagam si pozne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Bai as fi mers si eu sa ma bucur de companie dar cand am vazut ca tot la biserica va duceti am zis un pass si am ales sa pap ceva bun mai ales ca le`am mai vazut de 3 ori si sunt satul de crestinatate in ultimul timp Pestera s`a deschis ? ati fost la ea ? Parcul ? Editat Aprilie 21, 2014 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Multumim si baietilor care au plimbat fata! Pestera si imprejurimi. Mai pun poze si maine, vreau sa vaz si de la voi foto&video. Editat Aprilie 21, 2014 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Am primit de la Adrian urmatorul link :https://d.transfer.ro/excursie.moto-transfer_ro-21apr-f3bbcc.zi. Multumiri Adrian ! https://d.transfer.ro/excursie.moto-transfer_ro-21apr-f3bbcc.zi Se pare ca la mine nu merge cu transfer.ro ! Voi incerca sa descarc din mesajul primit pe mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berlin Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Daa!! A fost super calauza la inaltime iar noi, nici cu autocarul nu ne organizam mai bine Distractie maxima in pesterata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Ati strans gasca frumoasa. Noi din "pesterata" n-am inteles decat "gheare urs", "rata cioc" si "no pictures". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemk2 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 super tura, multumiri organizatorului si participantilor. poze de la mine: http://fastupload.rol.ro/cdb32fa193ad4d5265dd90ea3f1e84d4.html link-ul expira in 3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpiritofMotions Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Bai as fi mers si eu sa ma bucur de companie dar cand am vazut ca tot la biserica va duceti am zis un pass si am ales sa pap ceva bun mai ales ca le`am mai vazut de 3 ori si sunt satul de crestinatate in ultimul timp Pestera s`a deschis ? ati fost la ea ? Parcul ? crede-ma pe cuvant ca ziua de ieri nu a fost o zi de turism ecumenic! pot sa ti-o confirme colegii care au participat! personal, dupa atatea zile de ploaie si... haleala aferenta pastelui, doream sa fac o tura cu motorul! ma bucur ca ideea de a petrece o zi in nordul bulgariei a avut atatia adepti, la ivanovo s-au numarat 20 de motoare, dar... reusita excursiei apartine in totalitate tuturor participantilor, deoarece am dat toti dovada de coeziune, respect, atentie si disciplina la mersul in coloana, toleranta si armonie fata de ceilalti colegi. la fel ca majoritatii si aishei i-a ramas in minte "spectacolul" din pestera! o sa pun si poze, dar sunt pe telefonul aishei care bineinteles nu e prin zona acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Draghii guleamata na pesteratata, mai pun si eu niste poze! . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 cine a pozat/filmat grupul in miscare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 cine a pozat/filmat grupul in miscare? Incearca link-ul de mai sus, pag. 3 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berlin Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Cate ceva si de la mine Eu nu am reusit sa descarc cu transfer . Filmuletul sau ce era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 Mai incercam cu : http://tinyurl.com/mdmznjd Se pare ca acesta merge ! Ok, multumiri lui Adrian si " cameramanului " ! Excelente poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 poze si de la knox tinyurl.com/mzdcbly Ati strans gasca frumoasa. Noi din "pesterata" n-am inteles decat "gheare urs", "rata cioc" si "no pictures". salut,as vrea sa ies si eu cu voi cu kle ul meudaca este grup deschis, cand mai iesiti, rog um pmmultumescmarius 0722564401 am incercat sa-ti dau PM dar ai mesageria plina, cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate