jinxy Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Salut, Imi reoncane suspensia fata ca si cum ar fi un plastic desprins atunci cand dau in gropi sau apas pe ea cu frana trasa. Nu sunt rulmentii de jug, nu sunt placutele sau etrierii, nu e amortizorul de ghidon, nu sunt plastice desprinse. Furcii i-am facut revizia acum 2 ani si nu a vazut wheelieuri sau socuri puternice. Nu curge ulei din ea. Ceva idei? *troncane!! Scuzati greselile, scriu de pe telefon si e friiiiig ) *troncane!! Scuzati greselile, scriu de pe telefon si e friiiiig ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 Jocuri in discuri la sunetul pe loc,si eventuale probleme la internale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 24, 2014 Autor Share Postat Aprilie 24, 2014 Hmm, din cate am citit pe forumurile externe ar fi un sunet destul de comun, cel putin multi s-au confruntat cu asta, pentru ca sunt o gramada de topicuri...furca a fost desfacuta pt servisare si parea totul ok in interior... Merci mult de info, TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Aprilie 24, 2014 Share Postat Aprilie 24, 2014 (editat) Daca s-au eliminat rulmentii ceea ce auzi este din niturile discurilor. Editat Aprilie 24, 2014 de Indian73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) Daca sunetul e intr-adevar in amortizorul fata, singura cauza poate fi montarea inversa a arcului. In prima imagine, reperul 2 se monteaza in capatul mai ingust al arcului. Editat Aprilie 25, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate