Sari la conținut

problema zx9r


Postări Recomandate

Salut,am un zx9r din 99 si acum 2 saptamani nu mai avea benzina si am bagat 5l de benzina,care am aflat ulterior ca era amestecata cu un pic de motorina.A pornit dar mergea foarte rau cu detonatii puternice in toba,am bagat a doua zi 2 litri de benzina omv 100 si adiditiv.A inceput sa mearga ok,dar azi cand am pornito facea la fel,am scos benzina din rezervor si am pus alta curata,problema este ca nu a mai vrut sa porneasca decat cu socul tras si daca trageam.un pic de gaz si cand dadeam la automat.Am lasato la relantiv vreo 2 minute si dypa s-a oprit si nu a mai pornit,am dat la greu la automat,benzinavine.CCe sa ii fac?S-a inecat?cat timp a mers pana sasse opreasca am lasato cu socul tras dar nu se ridica turatia la mai mult de 1500 de rotatii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca ar fi momentul sa dai jos carburatoarele si sa le cureti. Dupa ce le montezi la loc, fa si o sincronizare. Verifica si daca merge pompa de benzina bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am patit si eu la masina chestia asta (motorina in loc de benzina) si mi-a crescut nivelul de ulei in baie, motorina nu ardea in intregime si ajungea in baia de ulei. Verifica uleiul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uleiul este ok,cand am bagat nenorocirea aia de benzina pe langa detonatii in toba de ziceai ca da cu tunul,mergea si prost motorul,parca se smucea in cadru si se auzea ciudat rau.Sa fie oare de la carburatoare sa nu porneasca deloc?pompa merge,face si presiune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu ai bagat 2 litri de benzina aditivata peste 5 de rahat si crezi ca ar trebui sa fie ok ... fa-i un plin, o sa fie mai ok, mergi pana aproape pe 0 iar si baga-i iar benzina. Abia dupa plinul ala o sa iti mearga motorul bine, is patit si abia dupa ce s-a consumat si diluat tare smecleul a mers motorul bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai i-am bagat benzina noua si am scos nenorocirea din rezervor,a pornit cu benzina noua dar nu statea la relanti si dupa ce s-a oprit nu a mai pornit,parca a intrat necuratul in ea

Oricat ai incerca sa scoti tot, mereu o sa mai ramana. Baga mai multa benzina, mult mai multa, macar 10 litri, apoi porneste motorul, lasa-o sa se incalzeasca si daca nu isi revine de la sine incearca cu cateva spritzuri in 8-9 mii.

 

Eu cand am patit am pus motorina, cam 8 litri peste vreo 5 de benzina, puteam sa jur ca am luat pompa verde, in fine. Am plecat din peco, am mai mers 1-2km, mers din ce in ce mai nasol, intr-un final s-a oprit. Am mers intr-un peco, am scos tot ce am putut pe la canea, scos bujiile, drenat carburatoarele, pus cam 10 litri de benzina peste. Pana nu am consumat-o pe aia de tot si am pus benzina proaspata iar nu a mers motorul normal.

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Marea problema ca dupa ce am golit rezervorul si carburatoarele si am pus benzina curata a pornit cu socul tras si a mers vreo 4 minute si s-a oprit,dupa am.incercat sa il pornesc dar nu merge sa il mai pornesc nici cu socul tras,nici sa trag de gaz,si pompa merge are presiune si benzina in carburatoare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai verificat bujiile? Chiar schimba-le cu unele noi ! Verifica si filtru de benzina..fa o verificare riguroasa pe tot circuitul de alimentare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vai doamne ... uneori e grele frate, ce sa ii faci ...

 

Maine, inainte sa te apuci de desfacut incearca inca o data sa o pornesti. Da-i curent de la o baterie de auto sa fii sigur ca ai curent si incearca cu putin soc tras si acceleratia deschisa jumate, ai sanse sa o ia asa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de ajutor,am rezolvat,am desfacut bujiile,le-am ars,date cu peria de sarma si sminghel,si in sfarsit a pornit.Am tinuto in 10k de ture de pe un drum putin circulat,cu ocazia asta i-m mai dezghetat un pic motorul.Are din nou vana si metge rotund.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...