magarusulmarius Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 plecare joi 1 mai din benzinaria omv din loc 1 decembrie, ora 08 15 adunarea, plecare la 08 30 traseul la dus buc - madara - sozopol , 365 km, cu vizitare calaretul de la madara / bisericuta sapata in stanca / pestera aia micuta la sozopol avem old town sozopol (bisericute, portul, case pescaresti din lemn, stradute inguste pietruite si multe pisici) golful sozopol - posibil baitza in f. de temperatura apei, pe seara mergem la o terasa pe langa faleza, in partea de sud unde sunt zidurile fortaretei traseul de intoarcere - sozopol - nova zagora - veliko tarnovo - bucuresti 430 km pe traseul de intoarcere pauza scurta la cascadele hotnitsa, pt dezmortirea fundurilor participantii : eu , mihai varadero si grupul ramane deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 mihai varadero?! nu spune ca mihai varadero este acel mihai varadero cu gsr acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 daca nu ploua, +1 apropo, unde ne cazam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 ura. ne vedem prin zona in zilele alea. eu sveti vlas sau nessebar in acceasi perioada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 27, 2014 Autor Share Postat Aprilie 27, 2014 unnamed - nu, nu, din discutiile cu mihai , el este si va ramane varaderist fundamentalist heinrich - cazarea nu-i o problema, in sozopolul vechi faci cativa pasi si mai vezi o pensiune,,, plecam numai daca vremea este buna foxu - poate ne cuplam la plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 oki, ne auzim la un tel /pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Am vorbit cu Petrisor la telefon.O sa apara si el joi (vine din vama).Sper ca vremea sa tina cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NTVrevere-rider Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Salut, baie nu stiu daca facem, dar de dormit trebuie sa dormim. Propuneti ceva? vad ce este si un camping in apropiere ( Kamping Gradina ) dar nu stiu daca e deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 eu cred ca fac baie (imi iau neoprenul) in schimb n-o sa merg cu cortul,,, nu merita din mai multe motive: nu e prea cald noaptea in perioada asta, e mare deranjul sa pui / strangi cortul pt o singura noapte, ingreunezi moto cu sac dormit, neopren, haine groase etc, ne cautam prin sozopol unii pe altii daca stam in locuri diferite,,, gasim camera de 3 persoane la pret de camping, eu ma sacrific si stau cu tine daca nu sforai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 nu pot sa iau cort pe gsxr ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 eu de obicei imi iau camera singur, dar hai, fa va "fac cataru" de data asta, ok ? eu + heinrich + ntv revere = toata lumea fericita ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Nu va mai faceti planuri! Au anuntat ca va ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Am facut si am anulat doua rezervari , mai bine pierd 45 E decat,,,,,,,,, pana mea pe toate site-urile miercuri/ joi / vineri si partial sambata zona sunny beach ploua la greu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 mda, motociclisti de duminica. de fapt bmw..ce sa zic, GSA si ..vine ploaia pardon, cistern a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Cam asa o sa sara vulpea cand o sa ajunga la mare sa nu se unde la labute . . . Editat Aprilie 29, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Am facut si am anulat doua rezervari , mai bine pierd 45 E decat,,,,,,,,, pana mea pe toate site-urile miercuri/ joi / vineri si partial sambata zona sunny beach ploua la greu . vik55, cum sa pierzi 45E cand e plin booking.com de camere cu 20 E si chiar single cu 8...10? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Pe bune chiar vrei sa-ti documentez ? Apropo eu duca plec nu plec la 20 E ,,,,,,,,,,,,,,,,, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 vik, asta cu "Daca plec" e misto deci..da un semn daca esti prin zona :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Pe bune chiar vrei sa-ti documentez ? Apropo eu duca plec nu plec la 20 E ,,,,,,,,,,,,,,,,, . N.o lua si tu personal, eu daca plec, nu dau mai mult de 20 dubla si sunt destule! Da' nu cazarea e problema ci vremea! Ce zici, ne riscam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 cine nu "rishca " nu castiga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Stai frate linistit [ dans ] nu se supara nimeni pe acilea DAR AM AJUNS LA CONCLUZIA CA ESTE O MARE PROSTIE CU BOOKINUL nu pt 45 E pierduti apuci sa-ti faci ceva planuri si altele cel mai sanatos stai in banca ta daca este Ok cu vremea o tai daca nu NU , mi-ar fi placut sa alerg putin vulpea dar asta este BMW -urile se strica la apa parca asa spuneau meseriasii , asadar asta este destinatia pe vremea asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Azi am vazut prima poza de pe A2 = ploua torential.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Azi am vazut prima poza de pe A2 = ploua torential.... e doar apa, nu-ti fie teama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Stai frate linistit [ dans ] nu se supara nimeni pe acilea DAR AM AJUNS LA CONCLUZIA CA ESTE O MARE PROSTIE CU BOOKINUL nu pt 45 E pierduti apuci sa-ti faci ceva planuri si altele cel mai sanatos stai in banca ta daca este Ok cu vremea o tai daca nu NUStai in banca ta si iei cu 2-3 zile inainte, 2 stele la pret de 4 la periferia statiunii... E bun si booking-ul, jmecheria e sa nu te duci ca bizonul de sarbatori (1 Mai, Paste, etc). e doar apa, nu-ti fie teamaApa e, dar e si rece... Si sa dai acum banii aiurea, cand peste 1-2-3 weekenduri dai poate mai putin si pe vreme mai faina, cu plaja si baie in mare... nasol de aia care doar fix de sarbatori primesc liber de la sefi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Maine dimineata la ora 8 luam hotararea daca plecam sau nu(in functie de informatiile despre vreme).Daca da,intalnirea o sa fie la ora 9.30 in OMV din 1 Decembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate