Sari la conținut

Bucuresti - Sozopol, tura de 2 zile, 1 si 2 mai

magarusulmarius
 Share

Postări Recomandate

plecare joi 1 mai din benzinaria omv din loc 1 decembrie, ora 08 15 adunarea, plecare la 08 30

traseul la dus buc - madara - sozopol , 365 km,

cu vizitare calaretul de la madara / bisericuta sapata in stanca / pestera aia micuta

post-45187-0-65585900-1398544051_thumb.jpg

post-45187-0-50017400-1398544074_thumb.jpg

la sozopol avem old town sozopol (bisericute, portul, case pescaresti din lemn, stradute inguste pietruite si multe pisici)

post-45187-0-27117200-1398544298_thumb.jpg

post-45187-0-47219900-1398544952_thumb.jpg

golful sozopol - posibil baitza in f. de temperatura apei, pe seara mergem la o terasa pe langa faleza, in partea de sud unde sunt zidurile fortaretei

post-45187-0-38781000-1398544807_thumb.jpg

traseul de intoarcere - sozopol - nova zagora - veliko tarnovo - bucuresti 430 km

pe traseul de intoarcere pauza scurta la cascadele hotnitsa, pt dezmortirea fundurilor

post-45187-0-12805000-1398545261_thumb.jpg

participantii : eu , mihai varadero si grupul ramane deschis

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

unnamed - nu, nu, din discutiile cu mihai , el este si va ramane varaderist fundamentalist :)

heinrich - cazarea nu-i o problema, in sozopolul vechi faci cativa pasi si mai vezi o pensiune,,, plecam numai daca vremea este buna

foxu - poate ne cuplam la plecare

Link spre comentariu

eu cred ca fac baie (imi iau neoprenul)

in schimb n-o sa merg cu cortul,,,

nu merita din mai multe motive: nu e prea cald noaptea in perioada asta, e mare deranjul sa pui / strangi cortul pt o singura noapte, ingreunezi moto cu sac dormit, neopren, haine groase etc, ne cautam prin sozopol unii pe altii daca stam in locuri diferite,,,

gasim camera de 3 persoane la pret de camping, eu ma sacrific si stau cu tine daca nu sforai

Link spre comentariu

Am facut si am anulat doua rezervari , mai bine pierd 45 E decat,,,,,,,,, pana mea pe toate site-urile miercuri/ joi / vineri si partial sambata zona sunny beach ploua la greu .

Link spre comentariu

Am facut si am anulat doua rezervari , mai bine pierd 45 E decat,,,,,,,,, pana mea pe toate site-urile miercuri/ joi / vineri si partial sambata zona sunny beach ploua la greu .

vik55, cum sa pierzi 45E cand e plin booking.com de camere cu 20 E si chiar single cu 8...10?

Link spre comentariu

Pe bune chiar vrei sa-ti documentez ?

Apropo eu duca plec nu plec la 20 E ,,,,,,,,,,,,,,,,,emoirire.gif .

N.o lua si tu personal, eu daca plec, nu dau mai mult de 20 dubla si sunt destule! Da' nu cazarea e problema ci vremea! Ce zici, ne riscam?

Link spre comentariu

Stai frate linistit [ dans ] nu se supara nimeni pe acilea DAR AM AJUNS LA CONCLUZIA CA ESTE O MARE PROSTIE CU BOOKINUL nu pt 45 E pierduti apuci sa-ti faci ceva planuri si altele cel mai sanatos stai in banca ta daca este Ok cu vremea o tai daca nu NU , mi-ar fi placut sa alerg putin vulpea dar asta este BMW -urile se strica la apa parca asa spuneau meseriasii , asadar asta este destinatia pe vremea asta aulitdodo1.gif .

Link spre comentariu