Denis_sbz Postat Iunie 16, 2014 Autor Share Postat Iunie 16, 2014 Ce stiti de circuitul de la selena bacau ? Ma gindesc a merge acolo un weekend pe la inceputul lunii viitoare. » Post actualizat in 16 Jun 2014 09:14p.s. starea circuitului, cheltuieli la pista, cazare, etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Eu as vrea sa ma duc in we 28-29 Iunie. Am inteles ca se fac unele cursuri de abordare a virajelor. Cazarea se poate face la motelul aflat in incinta circuitului (100lei/camera), iar taxa de intrare este de 100 lei pe zi. Ca si pista, am inteles ca ar fi undeva intre Amckart si Tg Secuiesc ca dimensiune si calitatea asfaltului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 16, 2014 Autor Share Postat Iunie 16, 2014 Merci, suna tentant. Cine tine cursurile ? Daca mergem trebuie sa participam la cursuri sau ne putem da la liber ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Cred ca este mai mult pentru incepatori, dar intotdeauna este ceva ce nu stii si trebuie asimilat... Eu mai mult profit de ocazie sa ma dau la liber http://www.pro-bike.ro/forums/calendar/event/756-ride-smart-ride-apart-edi%C5%A3ia-a-2-a/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 16, 2014 Autor Share Postat Iunie 16, 2014 Mistoc. Deci plecarea ar fi undeva vineri, simbata circuit iar duminica circuit si acasa ... suna ok Vei pleca pe ea sau cu duba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 O sa vin cu un prieten cu duba samb dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 16, 2014 Autor Share Postat Iunie 16, 2014 K. Eu, daca am sa vin, o sa plec de vineri dupa amiaza. » Post actualizat in 16 Jun 2014 11:18Am gasit un topic mai vechi cu selena /index.php?/topic/681245-weekend-selena-motosport-45-august-2012/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p_mihai_ro Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Vin si eu. Nu ar trebui sa avem un thread separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 16, 2014 Autor Share Postat Iunie 16, 2014 l-am facut /index.php?/topic/714166-weekend-pe-circuitul-selena-bacau-28-29-iunie/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Move the limit forward!You either win...or learn! Un video-clip frumos pentru cei care nu l-au vazut si pentru cei care au cazut incercand sa-si cunoasca limitele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 O prostie de clip. Toata lumea buna stie ca numai fraierii cad, in special cei care se dau pe circuit si incearca sa-si gaseasca sau sa-si depaseasca limitele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Hai Denis, ia-ti mai repede motoreta aia 100% pregatita pt BSB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 17, 2014 Autor Share Postat Iunie 17, 2014 Hai Denis, ia-ti mai repede motoreta aia 100% pregatita pt BSB. Daca-r veni din sponsorizari n-as spune pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 am facut consumul pentru iesirea trecuta ,in prima faza eram suparat ca nu am dat 1 trip de la 0 si nu stiam cu cat am inceput etc...insa am gasit solutia cu camera de filmat pentru ca am inregistrat toate intrarile ,ma interesau oricum prima si ultima ... am facut imediat diferenta : Km efectuati 122 am alimentat momentan 7.8L insa mai intra putin,am mai pus din burta 2.2L sa fie... cu toate nu o sa mai intre atat ,sa zicem ca am consumat 10L Avand in vedere faptul ca am auzit numai valori astronomice dupa resoftare ma declar multumit cu o medie de 8.2, nu conteaza fie ea si 9 sa zicem .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 (editat) Nu ai cum sa faci 8.x litri/100km pe pista de la Secuiesc, cu a 2-a, nu te imbata cu apa calda.Eu am mers pe Amckart cu 954, 600RR, R1/2000, R6/tunata la 130cai, R1 2007. Nici una nu scade sub 10/%. Se merge numai cu a 2-a, se frineaza de cel putin 3 ori . R1-ul meu mergea stoc cu 10-12% neresoftat, resoftat consuma identic la pista, indiferent de pista. La Amck, Selena, Secuiesc consuma cam 11%. Doar la Slovakiaring ajunge la 15%, acolo sint linii drepte lungi, se merge turat. Editat Iunie 30, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 iti dai cuvantul meu ca atat a fost ,am inceput cu 16722 am terminat cu 16844(am mai verificat akm km'),inseamna ca nu am tras tare in toate sesiunile cine stie...o sa repet si data viitoare, nu ma deranja sa zic nici 9 -10 insa deja incepeam sa mint,nu-mi era rusine sa zic ca a consumat nici 12,13 daca asa era...,poate e o greseala pe undeva,o sa repet si o sa vad ,insa nu cred,o pun pe seama mersului 1:09... poate daca o sa trag mai tare o sa creasca ,DaDoamne! » Post actualizat in 30 Jun 2014 17:57 in luna mai am consumat mai multi L 12-13 (mint,nu stiu ex cat am alimentat dupa ) stiu sigur ca eram pe rosu cand am fost la peco,insa am facut si mai multi km ,maine o sa ma uit cand ajung la munca si o sa vad ex insa acum nu stiu daca am prima sesiune,am stat mai mult pe circuit fiind singuri ne-am "la fait" ,eram doar curios de consum,acum o sa fiu mai atent sa vad daca a fost o greseala pe undeva » Post actualizat in 30 Jun 2014 18:00 o sa fiu mai atent,mersi Bogdane » Post actualizat in 30 Jun 2014 19:03 am pregatit bidonul de 5L pt maine sa-l umplu cu benzina sa vad daca chiar mi se pare ca mai intra mai putin de 3L si cat o sa fie ex,am avut doar 50ron care erau in acte ca puneam pana-n gura de atunci , o sa revin cu info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate