EMC Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Salut, Imi poate spune cineva cum este drumul (daca este astfaltat) de la Baile Herculane pe langa Lacul Valea lui Iovan - Capul lui Neag - Uricani - Petrosani (67D / 66A). Vreau sa fac in weekend o tura prin zona si as vrea sa includ si acest drum. Multumesc frumos pentru raspuns! Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Nu este asfaltat, este drum forestier. 67D este asfaltat ( dar de la intersecţia cu 66A şi până în Herculane e cam vălurit ), 66A nu este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EMC Postat Iunie 5, 2014 Autor Share Postat Iunie 5, 2014 Multumesc frumos pentru raspuns. O zi buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Am fost la Baile Herculane acum o luna jumate si am vrut sa ma intorc pe ruta data de tine , dar mi-a zis omul ca nu este asfalt, este drum forestier , iar la vreme aceea inca era zapada prin zona . Si am mai citit pe net ca este dezastru drumul . Fara un enduro nu cred ai ce cauta acolo. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Nu este dezastru, se poate parcurge cu orice mobră. ( asta înseamnă şi SS sau cruiser, la viteza melcului ). Este un drum forestier şi atât, ce poate fi parcurs cu uşurinţă cu orice motocicletă enduro-touring-adventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Eu cand am fost in 2011 pe acolo, a fost printre noi si un prieten cu GS500 cu anvelope de strada si a mers fara grija, dar era uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Iulie 6, 2014 Share Postat Iulie 6, 2014 am mers cu loganul mcv acum vreo 3-4 ani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Am facut acel drum cu un VW Transporter 8 persoane si bagaje,drumul e forestier dar e aceptabil si deosebit de frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxa Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Salutare. Revin si eu cu aceeasi intrebare din titlu,stie cineva daca s-a imbunatatit sau este mai rau comparabil cu cele relatate de anul trecut?Vreau sa trec pe acolo la sfs lunii Iunie inceputul lui Iulie. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 Salutare. Revin si eu cu aceeasi intrebare din titlu,stie cineva daca s-a imbunatatit sau este mai rau comparabil cu cele relatate de anul trecut?Vreau sa trec pe acolo la sfs lunii Iunie inceputul lui Iulie. Multumesc anticipat. pina la lac e valurit rau drumul si placi de beton sparte pe maul lacului m-am intors pt ca era dupa ploi daca prinzi citeva saptamini uscate e mai practicabil atentie la vreo 5 km inainte de sat la casa padurarului (cred) erau vreo 5 ciini isterici si sar pe neasteptate de pe marginea drumului la mobre si fug dupa tine citeva sute de metri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccuculas Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 eu l-am facut aproape tot pe vstrom, cred ca e aventura fara mobra de enduro si anvelope pt adrenalina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 23, 2015 Share Postat Iunie 23, 2015 Stare drumului depinde si de perioada si locul unde se trag lemne. Pentru ca asta e noul sport national, se pare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 Nu mai aveti informatii recente despre drumul acesta? am fost in Vulcan si voiam sa continui prin Campu Lui Neag dar localnicii au zis NU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Salutare! A fost cineva recent pe portiunea respectiva de drum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Si eu sint interesat de starea drumului, merg cu masina peste o saptamina, daca aveti informatii mai noi va rog postati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate