brokenmonkey Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Salutare. Pe scurt: am nevoie de un motor fiabil pt naveta de 10 mile pe zi (cbf125, gz125, varadero 125, gs500, cb500, etc) si vroiam sa stiu daca e vreun compatriot prezebt prin Surrey care sa aiba asa ceva de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petremircea Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 o honda cb500 intretinuta motocicleta 1200 euro 0755182900 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brokenmonkey Postat Iunie 5, 2014 Autor Share Postat Iunie 5, 2014 Suna interesant, dar ce sa fac cu nr de telefon? Locuiesti in Surrey? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Topic deschis aiurea , sa te afli in treaba . Se citeste in RO dar moto vrea sa fie cumparata in UK . Intra pe site de UK si cumpara de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brokenmonkey Postat Iunie 5, 2014 Autor Share Postat Iunie 5, 2014 (editat) A se vedea unde am postat, la categoria "Diaspora">Marea Britanie. Atata minte cat sa intru pe forumuri englezesti am si eu, anuntul asta era evident pt romanii aciuati prin sudul Londrei. Editat Iunie 5, 2014 de brokenmonkey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 sorry mate,dar sint departe de tine...ar fi fost citeva variante aici,la mine: http://www.ncmc.co.uk/north-cornwall-Locator.aspx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
citony2004 Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 Parerea mea e ca e deschis f. bine aici. Ideea era daca mai e deschis sau nu topicul. Ai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Noiembrie 16, 2014 Share Postat Noiembrie 16, 2014 Ma bate gandu sa vand cbr 1000rr2007am venit pe ea din ro probabil o voi duce inapoi in ro la primavara dar daca apare cineva interesat poate ...mai multe detalii maryusomgs@gmail.com 4000£ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 DETALII LA maryusomgs@gmail.com aigurare valabila acte ro pe numele meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SniperElitte Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Salutare. As vrea sa imi vad motorul in UK, el fiind inmatriculat pe RO. Stiti cum se procedeaza? trebuie sa detin niste acte mai speciale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Te-a contactat cineva sa-l cumpere si trebuie sa dai tu trasportul sau o garantie in avans sau ceva de genul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 soldatu amerikan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 (editat) Nu prea se uita englezii la motoare neinmatriculate in UK si fara history gen service history, MOT papers care dovedesc cati kilometri are, mai ales la motoare scumpe. Alta chestie, kilometrajul nu-i in mile si exista si alte diferente, pe ei ii intereseaza motoarele facute pentru UK, cu British specs nu grey imports.... Poti incerca totusi...cine stie. Editat Iulie 22, 2015 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 (editat) Cine va dori sa inmatriculeze motorul acolo va avea nevoie de certificatul de conformitate european, necesar inmatricularii in UK, si va trebui sa caute ceva detalii legate de far. Daca fasciculele de lumina sunt diferite ca formă si/sau orientare dreapta vs stanga (ca la masini, de exemplu), vor trebui schimbate oglinzile sau tot farul cu unul facut pentru moto conduse pe partea stanga a drumului. Cel mai sigur se verifica asta cu producatorul/dealerul, care se poate uita daca farul are alt part # in uk vs restul europei. + ce s-a zis mai devreme in legatura cu kilometrajul motorului (daca e digital, sunt sanse mari sa il schimbi dintr-un buton, cum e la vstromul meu, sau prin resoftare). Dar astea, desi ar fi normal sa le spui, nu ar trebui sa fie grija ta, ar trebui sa fie in grija cumparatorului. Tu ai grija la tepe, nu da niiciun ban, nu plati niciun transport, nimic - este destul de neobisnuit ca cineva din uk sa cumpere de pe continent, cu atat mai putin din europa de est. Editat Iulie 22, 2015 de xtx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 (editat) ca sa inmatriculezi nu-ti trebuie decat acte de export SAU CIV in original. atat Editat Iulie 22, 2015 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SniperElitte Postat Iulie 22, 2015 Share Postat Iulie 22, 2015 Multumesc de sfaturi . Este vorba despre un R1 2005. KM se poate da pe MPH din buton da, Voi pleca in UK si imi iau si motorul si in caz ca va aparea vreo ocazie sa il vand l-as vinde (din ce am vazut au preturi foarte mari) . Iar despre certificatul de conformitate european, il obtin din tara sau din UK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 ca sa inmatriculezi nu-ti trebuie decat acte de export SAU CIV in original. atat E mai complicat, ai nevoie si de COC si Mutual Recognition: https://www.gov.uk/importing-vehicles-into-the-uk/overview Multumesc de sfaturi . Este vorba despre un R1 2005. KM se poate da pe MPH din buton da, Voi pleca in UK si imi iau si motorul si in caz ca va aparea vreo ocazie sa il vand l-as vinde (din ce am vazut au preturi foarte mari) . Iar despre certificatul de conformitate european, il obtin din tara sau din UK? Sincer, nu stiu. Si eu sunt in aceeasi situatie, numai ca am noroc ca printre actele motocicletei pe care le-am primit atunci cand am cumparat-o sa am si certificatul ala. Cel mai sigur ar fi sa contactezi un dealer Yamaha si sa ii intrebi de unde poti face rost de el... Vezi ca, dupa 3 luni (sau 6, nu mai tin minte...), daca nu il vinzi esti obligat sa il inmatriculezi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 26, 2015 Share Postat Iulie 26, 2015 (editat) Salutare. As vrea sa imi vad motorul in UK, el fiind inmatriculat pe RO. Stiti cum se procedeaza? trebuie sa detin niste acte mai speciale? nu doar il aduci sa fie cu actele in regula, asigurare si itp Editat Iulie 26, 2015 de pantera2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate