Sari la conținut

SniperElitte

Membru
  • Număr conținut

    172
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SniperElitte

  1. SniperElitte

    BMW S1000XR

    Salut, De ceva timp ma tot uit la acest model si sunt tot mai hotarat sa cumpar. Inconvenientul principal ar fi inaltimea mea de 170. Am gasit pe mobile.de si modele factory lowered . Stie cineva care este diferenta de componente la modelul standard fata de factory lowered? Intreb pentru ca am gasit de cumparat loweing kit (Soupy's ,Cymarc , Hyperpro ) + garniturile de la sa+ sa lowered. Sunt curios daca ar fi amortizorul diferit sau doar pur si simplu , si cei de la BMW monteaza un link , ca cel de la Soupy's . Merci.
  2. Salutare . Mi am pus FZ-ul la vânzare de ceva timp și din păcate nu am prea multi doritori la prețul afișat . Așa că mă gândeam să mai vând din extras . Power commander filtru KN clapete accelerație , evacuare Hurric PRO2 cu certificat de omologare , top case + Rack , crash bar sw-motech . Daca este cineva interesat aștept mesaj sau cautati pe olx FZ1 racing pack . Merci Am pus anunturile si pe bursa
  3. Salutare tuturor . Las și eu asta aici , poate este cineva interesat . https://www.olx.ro/oferta/parbriz-yamaha-fz1-2006-2010-IDdGZJ6.html
  4. Salut. Mulțumesc de reply. Se face din meniul bordului ? Ca și testul pentru injectoare ?
  5. Salut colegi. Am o problema cu al meu FZ1 N 2008, împărtășesc cu voi poate a mai pățit careva . Motoreta a stat nepornita mai bine de 4 luni. La ultima tura , când am băgat mana in gaz , full gaz, mi-a dat în nas pe la 8000rpm și până nu a scăzut turația pe la 5000 nu am mai putut accelera . Am observat că pățesc mai toate treptele de viteza . Daca accelerez la maxim îmi dă în nas. Daca accelerez constant și ușor urca până la turație maximă. Debit prea mare sau mic de benzina? Furtun strangulat? Filtru cu depuneri ? Am zis sa o iau prin eliminare, și dacă nu ii dau de cap sa o duc la doctor. Mulțam.
  6. SniperElitte

    Castile Bell

    Salutare. Mai sunt utilizatori de casti Bell Race star, prin zona? Am si eu o curiozitate. Se pupa tabelul de marimi de pe siteul lor cu realitatea? de exemplu stiu ca la marca Scorpion este indicat sa cumperi un nr mai mare. Este aceasi situatie si cu ei? Am circumferinta 57,5 , dar port si cagula , si acum sunt in dubii.
  7. @jagi când am făcut prețul , m-am “consultat” cu olx. Dacă spui ca asta ar fi prețul , atunci atât doresc și eu 150€
  8. Dacă este cineva interesat pentru un K4 https://www.olx.ro/oferta/dynojet-power-commander-3-suzuki-IDaNsCD.html
  9. Multumesc de sfaturi . Este vorba despre un R1 2005. KM se poate da pe MPH din buton da, Voi pleca in UK si imi iau si motorul si in caz ca va aparea vreo ocazie sa il vand l-as vinde (din ce am vazut au preturi foarte mari) . Iar despre certificatul de conformitate european, il obtin din tara sau din UK?
  10. Salutare. As vrea sa imi vad motorul in UK, el fiind inmatriculat pe RO. Stiti cum se procedeaza? trebuie sa detin niste acte mai speciale?
  11. Salutare colegi . Am intampinat si eu o problema la mobra mea (R1 2005). Cateodata gen odata la 15 porniri reactioneaza ciudat, adica nu primeste suficient curent ca sa porneasca , se aude ca atunci ca nu mai ai baterie. Daca ii iau contactul o las 2-3secunde si incerc dinou porneste. Ea de fel porneste foarte rapid. Prima data am schimbat bateria in ideea ca aia e vinovata dar si cu baterie noua face la fel. Am pus aparatul de masura si rezultatul este aici : cand avea tensiunea 14.3V era faza lunga, apoi cand a sarit la 15 am schimbat la cea scurta. Intr-o masurare anterioara statea constant la 14.2 cu faza scurta si turata nu depasea 14.5. Deci sunt momente cand e in mintiile ei. Sa fie regulator de tensiune sau mufa de la el? Urmeaza sa dau de cineva cu acelasi model sa fac niste masuratori iar daca e sa probez cu alt regulator de tensiune . O seara faina » Post actualizat in 23 Jul 2015 13:34 Am dat jos releul, am verificat daca bobinele baga current cum trebuie si baga, am curatat si mufele de la releu si acum vad ca nu mai fluctueaza curentul cand schimb de pe faza scurta pe lunga iar incarcarea la relanti este 14.2 iar turata 14.5.14.6. Sa fi fost de la mufe? Sau este posibil sa fie releul care "e pe duca"?
  12. Salutare colegi. Imi poate recomanda cineva o persoana sau o firma care se ocupa de transport moto? Sau in caz de gasesc eu din alte surse pe cineva, ce ar trebuii sa am in vedere, acte ,contract de transport ..asigurarea marfii etc. Suplimentar, daca aveti idee in ce conditii as putea sa vand motocicleta acolo. Multumesc anticipat
  13. Cand mai aveti drum spre uk(zona de sud Plymouth-Daevon) as fi interesat sa transport o mobra si un bagajel
  14. RECOMAND ! Motocicleta este in mintiile ei dpdv mecanic. O sa faca pe cineva foarte fericit
  15. Si-a montat cineva bi-xenon cu proiectoare? Aveti idee care ar fi lungimea maxima admisa? Oare un proiector de 12cm ar merge?
  16. Fac si eu apel la colegii rideri din CT. Cunoaste careva acest motor? http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=596926&selpic=2&zoom=1#foto sau l-a vazut careva?
  17. SniperElitte

    service/mecanic

    Salutare colegi. Ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie va rog? Caut un service sau un mecanic bun in Focsani. Este vorba despre o inspectie moto. Sau un rider de yamaha r6 2006+ care ar putea identifica niste defecte in caz ca sunt.
  18. pentru modelul 2008, comparativ cu alte anunturi, este relativ mai ieftin
  19. Am mai citit in urma cu cateva pagini un post de-al lui Jagi, si unii posesori au facut resoftarea pentru a nu le mai murii motorul la decelerare sau ceva de genu.
  20. De ceva timp am pus ochii pe asta: http://olx.ro/oferta/yamaha-r6-ID2OT0b.html Sa fie pomana sau ceva dubios? Poate cei din Bucuresti cunosc motoru sau vanzatorul , domnul Costi
  21. Salutare tuturor. As fi interesat de o Yamaha R6 2006+. Imi puteti da cateva sfaturi (ce sa verific in special, la ce sa fiu atent, probleme des intalnite,,etc) inainte de a cumpara una? Are cineva de vanzare pe aici? Pe net sunt cateva, dar am mai multa incredere intr-o persoana care este membra a site`ului
  22. » Post actualizat in 01 Sep 2014 09:44 Si eu am avut probleme cu intensitatea luminii... Si am umblat in mai multe parti sa il rezolv dar nu sa bagat nimeni pentru ca e capsulat. Odata ce il desfaci nu se stie daca il mai pui la loc
  23. Este cineva interesat de un schimb cu FZ6N 2005?
  24. 400ron » Post actualizat in 27 Aug 2014 16:07 Pe mine ma costat aproximativ 140e cu tot cu transport
  25. Vand parbriz original Yamaha .. special pt modelul FZ6N
×
×
  • Creează nouă...