CaptainBusa Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2014 Asta e legea, pret de factura, motorul devalorizat pe ani si numar de Km. Cum a avut numar de km mic... coeficientul a fost mai bun, asa ca am luat bani de "alune" pe ea. Asa zice legea... te pisi pe ea lege. E clar facuta in favoarea lor. Ar trebui semnata o petitie si amendata la CSA... ca asa nu se poate. Mi-au lasat epava sa ma uit la ea... dap. O sa ii ciocanesc pa daune morale si pierderi colaterale... Echipamentele au fost o parte luate din tara, o parte din Anglia, dar am avut facturi... si bonuri de casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 22, 2015 Autor Share Postat Martie 22, 2015 ================== Primul termen este in August 2015. Va tin la curent...o sa vedem ce da legea!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 27, 2016 Autor Share Postat Februarie 27, 2016 Salutare... Dupa 5 infatisari in fata legiuitorului, pe data de 24 Februarie 2016, am reusit sa aud in sfarsit, ca s-a incheiat procesul meu impotriva paratei Carpatica SA. Pe data de 2 Martie 2016 o sa se dea si verdictul. O sa revin cu noutati...in functie de cum apar ele, indiferent de rezultat. Un sezon bun tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 Pai, in caz ca cistigi, esti multumit, dar Carpatica face recurs, dupaia mai stiu eu ce recurs in anulare... Poate fi asta un scenariu? Stiu ca la Huidu , a fost ceva de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Februarie 28, 2016 Autor Share Postat Februarie 28, 2016 Pai, in caz ca cistigi, esti multumit, dar Carpatica face recurs, dupaia mai stiu eu ce recurs in anulare... Poate fi asta un scenariu? Stiu ca la Huidu , a fost ceva de genul. Nu stiu... Si nu m-a interesat Huidu... Nu ma uit in ograda altuia. Mai sunt si alte parghii... Mergem mai departe in caz ca se contesta ceva. Penalizarile curg in defavoarea lor... Le urez succes! Curtea drepturilor omului e aproape iar daca ma screm un pic... basesc si bani pentru ea... chiar maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Bun, si Carabulea e in faliment. Ce-i mai iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 3, 2016 Autor Share Postat Martie 3, 2016 S-a dat decizia... Am castigat Lupta... Moral mi-am facut datoria, ma consider multumit cu sanatatea care mi-a ramas... Si probabil de faptul ca asemenea societati dubioase, incep sa dispara de pe piata asiguratorilor. Ma gandesc la altii motociclisti care o sa ajunga in situatia unui accident si probabil ca o sa fie tratati uman de catre cei de la birorurile societatilor respective. Jegurile si Mizerabili care isi bat joc de oameni tragand beneficii pe seama lor o sa isi aiba rasplata cuvenita. Deocamdata astept avocatii care o sa mearga pana la capat... Cand o sa trag linia... O sa vad daca mai raman si firimituri pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Doi ani sa primesti DREPTATEA care o aveai de la inceput!!!! ROMANIA 2016 Ps Nu uitati sa votati!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Da, intra Carabulea la inchisoare, acolo traieste pe picior mare, sa zicem ca sta 1-2-3 ani maxim, iese dupaia curat si-si chetuie cele citeva zeci de milioane de euro puse deoparte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Martie 4, 2016 Autor Share Postat Martie 4, 2016 Ce da legea Jagi... Ce da legea. Nu ma intereseza cat, ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2018 S-a terminat 41K... La Multi Ani și Sănătate » Post actualizat in 13 Jan 2018 16:03 Iepuroi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 41 K .... de la cine? fondul de garantare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 14, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2018 Da... Mai sunt penalizarile, dar FGA-ul nu plateste penalizarile invocand legea falimentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 De curiozitate, din cei 41,cat e comisionul avocatilor? Daca doresti sa raspunzi, desigur.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 15, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2018 10-12% pe suma recuperata...cam asa se percepe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 19, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2018 Uite ca in ziua de azi zic unii ca opresti in 6 metri... Superb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate