Saracie Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Salut baieti... vreau sa skimb ghidonul si trebe sa skimb si furtunele de frina si ambreaj... unde gasesc...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Highway Hawk. Sau daca vrei ceva marimi speciale, ia legatura cu DVD, te indruma el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 3, 2006 Autor Share Postat Decembrie 3, 2006 am un catalog de la highway si nu au asa ceva... vreau ceva oversize... DVD...? cum iau legatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 http://www.goodridge.net/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 3, 2006 Autor Share Postat Decembrie 3, 2006 merci...kata... ma gindeam sa gasesc undeva prin tara... am asteptat 8 saptamini ptr acceleratie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 aaa.. okey dokey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Salut baieti... vreau sa skimb ghidonul si trebe sa skimb si furtunele de frina si ambreaj... unde gasesc...? furtune racing gasesti la vova, la daytona sau la motoboom, in tunari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Salut baieti... vreau sa skimb ghidonul si trebe sa skimb si furtunele de frina si ambreaj... unde gasesc...? Cat de lung iti trebe,ce capete sa aiba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 cica este o firma in Oradea, care face asa ceva....profi. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Si eu trebuie sa imi fac.Cabluri de acceleratie +cablu de ambreiaj.Ala de frana poate reusesc sa il lungesc cu o conducta de presiune de cupru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 Si eu trebuie sa imi fac.Cabluri de acceleratie +cablu de ambreiaj.Ala de frana poate reusesc sa il lungesc cu o conducta de presiune de cupru. merge si cu d"astea...? da...nu ii periculos...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 merge si cu d"astea...? da...nu ii periculos...? De ce sa fie periculos?Doar este o conducta de presiune.Oricum eu am ideea in cap dar nu stiu daca o sa reusesc sa o pun in aplicare,chiar daca nu ar fi extraordinar de greu.Eu am dublu disc pe fata.Din pompa de frana iese un furtun care intra intr-un reductor cu doua iesieri pentru cele doua etriere.Din reductor vreau sa trag in sus conducta de cupru catre pompa de frana cat este nevoie sa completeze lungimea ghidonului.Vom vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 pai atunci pune si tu niste skite...pina gasesc ce vreau poate fac si eu o adaptare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 Pai ideea este foarte simplaUite ,am schitat cu albastru cum ar fi teoretic conducta.Distanta aia de la pompa de frana care se afla pe ghidon pana la reductor este acoperita de furtunul de frana original.Eu vreu sa schimb ghidonul cu unul mai inalt.Las furtunul pe cre il am,il mut pe ghidon sus si distanta care ramane pana la reductor va fi conducta metalica,care va avea un model discret si frumo si va fi polisata.Prinderile intre furtun si conducta le fac cu filet cu suruburile gaurite originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 cred ca o sa arate cam naspa... dar ma duc sa fac o intrebare la un atelier de specialitate... ca nu mai am rabdare pina ce am sa gasesc pe cineva care sa imi faca furtunela cum vreu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 cred ca o sa arate cam naspa... dar ma duc sa fac o intrebare la un atelier de specialitate... ca nu mai am rabdare pina ce am sa gasesc pe cineva care sa imi faca furtunela cum vreu... Ar trebui sa ne dai niste date ,in primul rand cat de lung iti trebe ,nu este un tip de motor care are asa de lung furtun de ce ai tu nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 am sa fac un desen sa il pun pe site... dar dupa socotelile mele imi trebe cam 2 m de furtun...si asta nu e tot ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 vedeti pe la firmele ce fac furtune pt. camioane ( furtune aer , furtune pt. instalatia hidraulica ) important sa aiba cupla ca cea de pe motocicleta , furtunul ti-il taie pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 10, 2006 Autor Share Postat Decembrie 10, 2006 http://www.goodridge.net/ si... Kata dak nu te superi spune-mi cum comand de la astia ...ca eu nu am reusit... merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2007 in sfirsit...am comandat si azi am avut placerea sa le iau din vama...abia astept sa le pun...si sa dau o tura...ca am disperat... am o intrebare...la ambreiaj cum se face aerisire...? merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 in sfirsit...am comandat si azi am avut placerea sa le iau din vama...abia astept sa le pun...si sa dau o tura...ca am disperat... am o intrebare...la ambreiaj cum se face aerisire...? merci... ce ai luat si cat au costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 23, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2007 ce ai luat si cat au costat? salut...lupalb...320$...fuck...in romania am gasit cu 1 euro cm... ...imi trebuiau numai 5 m... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate