donys Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 (editat) Cum instalez GPT indicator treapta viteza honda 1000rr? Editat Iulie 4, 2014 de donys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Cum instalez GPT indicator treapta viteza honda 1000rr? http://www.gpt.it/GPT_Grand_Prix_Technology/download_files/APPLICATION%20LIST%20GEAR%20.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donys Postat Iulie 4, 2014 Autor Share Postat Iulie 4, 2014 Multumesc pt raspuns! Dar nu inteleg...firele unde se conecteaza? Scuze dar nu prea ma pricep! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 Dute la un electrician mai bine sa nu arzi ceva (CDI de exemplu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donys Postat Iulie 4, 2014 Autor Share Postat Iulie 4, 2014 Nu prea sunt prin zona mea....da mi mai multe detalii ca ma descurc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iulie 4, 2014 Share Postat Iulie 4, 2014 vezi la anul tău de fabricație...cablurile care trebuiesc sunt în spatele bordului, dacă nu mă înșel...firul alb de la maimuță cu cel verde-galben de pe motocicletă, galben maimuță cu roz de pe motocicletă, verde senzor cu maro-alb de pe motocicletă, maro senzor cu verde motocicletă...acum sper ca „ / ” să nu însemne „sau”...poate mă corectează cineva dacă am spus prostii...spor la treabă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Daca esti din Bucuresti, te astept la mine. Lucrez in domeniul productiei de echipamente electronice, am tot ce trebuie pt montaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donys Postat Iulie 5, 2014 Autor Share Postat Iulie 5, 2014 Multumesc Jagi pt disponibilitate...din pacate sunt la vreo' 300km de buc...din Bacau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 5, 2014 Share Postat Iulie 5, 2014 Multumesc Jagi pt disponibilitate...din pacate sunt la vreo' 300km de buc...din Bacau. Si nu ai pe nimeni in Bacau? numai eu stiu vreo 2, si nu-s Bacauan ... 0740076547 - Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate