Lancelot Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Trebuia sa stii ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Mai bine hai la Balcic ca sa-ti revii. Acum ai deja antrenament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Intr-una din zilele din intervalul 16-18 august (inca nu m-am decis, tind spre 18), la 5 dimineata, vreau sa plec din Bucuresti spre Grecia. Viteza de drum o sa fie 100 km/h, in depasiri 120 km/h. Mai mult nu duce motocicleta. Caut parteneri/partenere (nu pasageri) de drum macar pentru traversarea Bulgariei. Am inteles ca e destul de aiurea zona si n-as vrea sa raman fara motor la jumatea drumului. Singurele rugaminti sunt sa fie cat de cat punctuali (maxim juma' de ora intarziere anuntata) si sa nu faca faze pe drum (oprit din ora in ora, mers pe-o roata, trecut ca vijelia de sa-mi stea inima in loc etc). Doritori? Va multumesc anticipat pentru raspuns PS: Stau o saptamana pe acolo, in caz ca se potrivesc orarele noastre, poate ne intoarcem tot impreuna. PPS: Chiar daca nu mergeti, sariti cu sfaturi, in caz ca stiti zona. inca de la inceput te ai bagat in ceva cam MARE pentru tine ma refer la drum si experienta daca punem la socoteala ce ai SIMTIT si pe acolo e clar ca drumul de intoarcere 23 ore a pus capac data viitoare nu te mai baga la ture foarte lungi pe trasee necunoscute grecia este foarte frumoasa si e pacat sa te chinui cu un autocar gaseste grup care merge in stilul tau si te vei bucura de drum cum inca nu ti dai seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat August 27, 2014 Autor Share Postat August 27, 2014 La dus au fost 23 de ore. la întors am făcut popas. Cu grupul nu prea îmi place să merg. Lancelot, după atâta condus mi s-a cam făcut lehamite. nu sunt în bucureşti şi în 2 zile intru la învăţat pe sistem turbo până la anul. dar mulţumesc de invitaţie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 20, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2014 Doamnelor si domnilor, la cererea publicului :drums: m-am apucat de scris despre excursia asta. Am publicat deja primul articol. Urmeaza si altele, toate strict despre excursie. Restul povestii o sa apara intr-o carte, la sfatul tuturor, fie ei motociclisti sau nu. O sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 "....raisa, la întoarcere am alimentat din 50 în 50 de km. tot la întoarcere am nimerit pe shipka, pe o vreme de nu scoteai nici câinele. toată vacanţa am avut senzaţia că cineva face mişto de mine şi tot mută asfaltul eu n-am rămas dezamăgită de grecia. data viitoare plec cu autocarul. e drumul foarte obositor, permanent trebuie să am grijă de orice... n-are rost." asta va fi PREFATA???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Bai, ce oameni rai, nu mai poate fata sa povesteasca cum a fost...las-o, poate are si ceva detalii picante, eu pe alea le astept )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2014 http://motolady.wordpress.com/2014/11/21/cum-sa-ti-intorci-lumea-pe-dos-ii-pregatirile/ Partea a doua . Nu stiu cate or fi, probabil ca multe. Partea a treia contine detalii un pic mai personale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Noiembrie 25, 2014 Share Postat Noiembrie 25, 2014 Bai, eu acum vad ca ai scris articolul primul. Nu se vad linkurile prin forumul asta, trebuie sa le colorezi tu. Oricum, ma apuc de citit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Noiembrie 29, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2014 (editat) Partea a treia e un pic mai scurta. Pana aici a fost cu pregatirile, urmeaza drumul propriu-zis. Feedback-ul e binevenit Editat Noiembrie 29, 2014 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Noiembrie 30, 2014 Share Postat Noiembrie 30, 2014 Interesant. Asteptam si restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Foarte tare povestioara (toate 3). Ce chestie, eu am plecat la o zi distanta de tine. Ca sa nu mai spun ca pe 28 iulie este si ziua mea! Ce minutios te-ai pregatit cu zile bune...inainte. Eu de obicei ma pregatesc fix cu o zi inainte (de fapt ore, ca ma apuc intotdeauna seara de facut bagaje). Cred ca te-am mai intrebat: cum a fost vremea ? Pe mine m-a plouat cam toata Bulgaria (la dus) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 Cred ca te-am mai intrebat: cum a fost vremea ? O intrebi pe ea, raspund si eu: un pic mai devreme (pe 18 ne-am intors noi parca) a fost decenta, soare si temperaturi ok. Ne-a prins doar pe continent la greci ploaia plus un vant nesimtit de mergeam inclinat pe autostrada (normal ca am zis ca mergem putin doar pana in komotini si plecasem in bluji) si ceata sanatoasa la bulgari. As incerca o tura si la anul dar am programul cam nasol martie/aprilie sau iulie disponibile de vacante. De preferat tot cu moto... daca oi mai detine atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 3, 2014 Autor Share Postat Decembrie 3, 2014 Leon, asa putin iti trebuie ca sa te pregatesti de o excursie in strainatate? Mie mi-a luat mult pentru ca ma duceam cu un scop anume, nu neaparat in vacanta. Deci aveam de pregatit mai mult decat o excursie. Oricum, la ce harmalaie am avut atunci in jur... Vremea a fost fantastic de buna la dus. M-am topit de cald de cand am plecat pana pe la 10-11 noaptea. La intors, in schimb, m-a zapacit ploaia pe la bulgari. Nu stiu de ce, am nimerit drumul care trece prin munti (Shipka, daca iti suna cunoscut). Fix la baza muntilor a inceput sa ploua. Am stat o ora intr-o benzinarie. Am trecut de munti, a inceput iar sa picure. Am oprit intr-alta benzinarie dintr-un oras (te rog sa nu ma intrebi cum de am reusit sa ma ratacesc in halul asta de la drumul drept si fara localitati). Am mai stat si acolo o ora. Dupa ce a stat ploaia, m-am infuriat si am zis ca merg, fie ce-o fi. Se pare ca s-a speriat ploaia de mine, ca a fost frumos dup-aia, ba chiar cald prin Russe. La anul nu mai plec in nicio vacanta. Ma mut de tot in Grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Decembrie 3, 2014 Share Postat Decembrie 3, 2014 De fapt, nu e greu sa te ratacesti si sa o iei spre Shipka. Drumul direct duce spre el, daca vrei prin Veliko trebuie sa o iei dreapta la un moment dat. La dus e invers. Leon, asa putin iti trebuie ca sa te pregatesti de o excursie in strainatate? Mie mi-a luat mult pentru ca ma duceam cu un scop anume, nu neaparat in vacanta. Deci aveam de pregatit mai mult decat o excursie. Oricum, la ce harmalaie am avut atunci in jur... Vremea a fost fantastic de buna la dus. M-am topit de cald de cand am plecat pana pe la 10-11 noaptea. La intors, in schimb, m-a zapacit ploaia pe la bulgari. Nu stiu de ce, am nimerit drumul care trece prin munti (Shipka, daca iti suna cunoscut). Fix la baza muntilor a inceput sa ploua. Am stat o ora intr-o benzinarie. Am trecut de munti, a inceput iar sa picure. Am oprit intr-alta benzinarie dintr-un oras (te rog sa nu ma intrebi cum de am reusit sa ma ratacesc in halul asta de la drumul drept si fara localitati). Am mai stat si acolo o ora. Dupa ce a stat ploaia, m-am infuriat si am zis ca merg, fie ce-o fi. Se pare ca s-a speriat ploaia de mine, ca a fost frumos dup-aia, ba chiar cald prin Russe. La anul nu mai plec in nicio vacanta. Ma mut de tot in Grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 Bref! Ca sa stiu daca ma apuc de citit sau nu: apar detalii despre grec si despre duduia in cauza? Inteleg ca finalul e cu happy end, daca te muti de tot in Grecia, si nu doar pe durata studiilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Decembrie 24, 2014 Autor Share Postat Decembrie 24, 2014 Pe blog nu gasesti nimic despre grec. In carte o sa fie intreaga poveste. Legat de "happy" end, gasesti cateva pagini in urma. Nu mai vreau studii si nu ma mut pentru el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Aha... ai renuntat deci la studii? Te muti pt afacerea cu inghetata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2015 La studii încă n-am renunţat, dar nu o să dau la master. mă mut pentru că vreau. inghetata o să fie o ocupatie. Vineri o să am o petrecere la care o să duc inghetata de care vreau să fac în grecia. sper ca sâmbătă să am timp să continui seria cu grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 In ce localitate te muti?.....poate trec sa mananc o inghetata. Lasand gluma la o parte, grecii au o inghetata f.f.buna ! (dupa ce mancam un gyros, intotdeauna ma racoream cu o inghetata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 16, 2015 Autor Share Postat Februarie 16, 2015 https://motolady.wordpress.com/2015/02/16/cum-sa-ti-intorci-lumea-pe-dos-iv-romania/ Al 4-lea episod. Leon, ideea era sa ma mut in Salonic, dar posibil sa se schimbe planul. Am cunoscut un baiat care da semne ca ar vrea si el sa se mute in Grecia, doar ca in alta localitate. Om trai si om vedea. PS: Inghetata mai buna ca amea n-are niciun grec! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 https://motolady.wordpress.com/2015/02/16/cum-sa-ti-intorci-lumea-pe-dos-iv-romania/ Al 4-lea episod. Leon, ideea era sa ma mut in Salonic, dar posibil sa se schimbe planul. Am cunoscut un baiat care da semne ca ar vrea si el sa se mute in Grecia, doar ca in alta localitate. Om trai si om vedea. PS: Inghetata mai buna ca amea n-are niciun grec! Iti doresc sa ai clienti cel putin ca mine care eu mananc acuma 1 L odata seara la tv sa nu mai zic vara , si daca chiar e asa buna sigurat nu esti in pierdere. succes !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 Era frumos daca aveai niste poze sa atasezi la episoade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Februarie 17, 2015 Autor Share Postat Februarie 17, 2015 Matrixx, mersi de urari! Sa fie! Aka, era si mai frumos daca ma ducea capul sa fac acele poze N-am decat una de prin Bulgaria (despre care poti zice ca e facuta in oricare alta tara) si cateva de prin Grecia, pe malul marii, cu motorul. Cele fara motor, de la plaja, sunt irelevante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aka` Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 (editat) Eh nu ne suparam daca pui si de la plaja, fara motor Editat Februarie 17, 2015 de aka` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Aprilie 9, 2015 Autor Share Postat Aprilie 9, 2015 Articol nou din seria povestilor din Grecia! E drumul prin Bulgaria. Daca va plac aventurile mele, treaba sta in felul urmator: vreau sa plec in Grecia la munca, deci o sa am noi surse de informatii si aventuri pentru voi. Pentru asta am nevoie de bani. Nu vreau donatii, ci prefer sa muncesc pentru banii aia, ca nu-s oloaga. Pe langa carte (al carui stoc oricum s-a terminat si acum lucrez la editia a doua), mai scriu si articole pentru oricine e doritor. Am clienti, dar e loc de mai multi. Rugamintea mea este ca, pe oricine auziti ca ar avea un magazin online sau ca i-ar trebui pe cineva care sa scrie, sa-i spuneti de mine. Aici sunt mai multe detalii. De asemenea, orice sfaturi pe tema freelancingului sunt binevenite Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate