mariusEL Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 (editat) Plecare ora 9(si ceva) de la Agip 1 Mai. Se merge de relaxare/plimbare. Intoarcerea pe DN1/DN1A(customizabil). Eu voi ramane in Brasov(sau imprejurimi) peste noapte. http://goo.gl/maps/7lelh Editat Iulie 10, 2014 de mariusEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Are you from the past ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 Pai Tg. Secuiesc e in imprejurimi. Poti innopta la intalnirea de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexyzf75093 Postat Iulie 10, 2014 Share Postat Iulie 10, 2014 cred k ai vrut sa scri 12-13.07.2014...dak era duminica viitoare poate ma bagam acum nu sunt in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat Iulie 10, 2014 Autor Share Postat Iulie 10, 2014 Neatentia(bere)... Ma refeream la weekend-ul asta. Daca poate cineva sa modifice, l-as ruga sa o faca pentru a evita confuziile. @aship - iau in considerare si varianta asta. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Poate, daca vi prin Ploiesti, sa mergem pe DN1 sau pe Cheia, vin si eu Ma anunti daca poti asa, si s-ar putea sa te insotesc! Deci... din ploiesti, ori pe DN1, ori pe Cheia, si poate inoptam la Tg secuiesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat Iulie 11, 2014 Autor Share Postat Iulie 11, 2014 Treaba cu innoptatul la intrunire e luata in calcul. Doar ca nu ajungem nici in Ploiesti si nici pe DN1 nu mergem. Pana la ora asta suntem 4 ce mergem sigur. Unii se intorc in aceeasi zi in Bucuresti, altii vom ramane in Brasov/Tg. Secuiesc. peste noapte. Intalnirea ramane la ora 9:30 la Agip 1 Mai. Din plimbarile noastre: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Salut, Arunca o intrebare la cei care vor sa se intoarca sambata...Ca asa cred ca ma bag si eu. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat Iulie 11, 2014 Autor Share Postat Iulie 11, 2014 Unul sigur se întoarce. Ceilalti 2 colegi aleg alt traseu maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 11, 2014 Share Postat Iulie 11, 2014 Bine...am formulat gresit...intrebarea pentru cei ce se intorc in aceeasi zi era cam pe la ce ora au planuit(daca au facut-o) sa fie inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat Iulie 11, 2014 Autor Share Postat Iulie 11, 2014 (editat) Nu e nimic batut în cuie. Nu știu nici eu și nici ei la ce ora sau din ce localitate vor sa se întoarcă. Cred ca cel mai bine stabilești cu ei mâine dimineață. Editat Iulie 11, 2014 de mariusEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate