mariang Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 cum spuneam în titlu..închiriez sau imprumut..pentru 1-2 zile o casca fullface S și o jacheta moto de dama/armură damă( 1,65m/56 kg).."Obiectele" imi sunt necesare pentru a-mi scoate soția la o plimbare cu CBR-ul de 600 (RR)..pe care refuză să se urce cu incăpățânarea caracteristică(sic!)..de 3 ani..!!!!!!!.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 de ce incerci sa faci ce nu poate fi facut sau s-ar putea sai placa si nu mai te lasa sa iesi singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 imbat-o si se va urca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaderu Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 (editat) de ce incerci sa faci ce nu poate fi facut sau s-ar putea sai placa si nu mai te lasa sa iesi singur Ai grija ce-ti doresti. Asa am patit eu . Acum cand ies iau la pachet topcase cu tot cu sotie. Editat Iulie 12, 2014 de Vaderu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 imbat-o si se va urca. nu ai voie cu pasager "citit" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 cum spuneam în titlu..închiriez sau imprumut..pentru 1-2 zile o casca fullface S și o jacheta moto de dama/armură damă( 1,65m/56 kg).."Obiectele" imi sunt necesare pentru a-mi scoate soția la o plimbare cu CBR-ul de 600 (RR)..pe care refuză să se urce cu incăpățânarea caracteristică(sic!)..de 3 ani..!!!!!!!.. Io zic sa-ti vezi de treaba. Are dreptate soata, aia nu-i mobra pentru pasager. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 cum spuneam în titlu..închiriez sau imprumut..pentru 1-2 zile o casca fullface S și o jacheta moto de dama/armură damă( 1,65m/56 kg).."Obiectele" imi sunt necesare pentru a-mi scoate soția la o plimbare cu CBR-ul de 600 (RR)..pe care refuză să se urce cu incăpățânarea caracteristică(sic!)..de 3 ani..!!!!!!!.. Nu ai idee ce bine e cand nu ai pasager . Daca se urca odata , o sa ii placa si o sa o ai pe cap ! Fii fericit ! Esti printre putinii care se pot bucura de placerea mersului pe doua roti. totusi ... stau si ma intreb : In 3 ani de zile chiar nu a vrut ?! ) ma faci sa rad , serios ! Daca vrei neaparat sa o iei cu tine , cumpara-i echipament si iti zic sigur ca v-a merge cu tine , cel putin odata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 cum spuneam în titlu..închiriez sau imprumut..pentru 1-2 zile o casca fullface S și o jacheta moto de dama/armură damă( 1,65m/56 kg).."Obiectele" imi sunt necesare pentru a-mi scoate soția la o plimbare cu CBR-ul de 600 (RR)..pe care refuză să se urce cu incăpățânarea caracteristică(sic!)..de 3 ani..!!!!!!!.. Daca esti din Braila casca iti pot imprumuta eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 io`te asa era si a mea .. si eu insistam sa incerce... a incercat .. si acu mi`e dor sa ma mai plimb singur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 funny!Vezi ca eu am facut asa, desi nu a trebuit sa conving pe nimeni, acuma am ajuns sa iau un Varadero (cu toate trei cutiile) ca sa nu ma mai chinui pe GSR cu doi si coburi de 60L dupa mine... Astept cu nerabdare sa termine scoala moto sa merg singur sa "ii dau pe curbe ca pe vremuri :|" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariang Postat Iulie 13, 2014 Autor Share Postat Iulie 13, 2014 (editat) Daca esti din Braila casca iti pot imprumuta eu. . Sunt din Braila......un număr de contact, te rog... Editat Iulie 13, 2014 de mariang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 0736957958 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariang Postat Iulie 15, 2014 Autor Share Postat Iulie 15, 2014 0736957958 . Săru'mâna...dar..MISSION ABBORTED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariang Postat Septembrie 24, 2016 Autor Share Postat Septembrie 24, 2016 Revin.....are cineva sa imi împrumute sau sa imi închirieze azi o casca fullface..mărimea S..?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Revin.....are cineva sa imi împrumute sau sa imi închirieze azi o casca fullface..mărimea S..?..S-au facut 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariang Postat Septembrie 24, 2016 Autor Share Postat Septembrie 24, 2016 (editat) Casca !!!...lăsați rasul!!!)))) deci aveti sau..?!?...))) Editat Septembrie 24, 2016 de mariang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate