mitic_azazel Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 Salutare!am de dus mobra la reasamblat(toata fata) si as vrea sa stiu daca ati avut contact cu cei de la Rombat...cum lucreaza,daca sunt de incredere,si nu in ultimul rand daca sunt scumpi..multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 le-ai dat si piesele sau se ocupa ei de tot ? si cat ti-au cerut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitic_azazel Postat Iulie 12, 2014 Autor Share Postat Iulie 12, 2014 nu...inca nu am dus-o pana nu am niste pareri de aici...piesele le am eu pe toate,din partea lor doar manopera.aici e problema,am vrut sa stiu cum lucreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudah15 Postat Iulie 12, 2014 Share Postat Iulie 12, 2014 (editat) Buna. Nu iti spun din experienta cu ei pentru ca nu am avut nevoie asa mare, insa am un prieten ce si-a dus motorul acolo si au avut de munca la el. Au fost ok. Si din ce am mai auzit, a fost bine la ei. Legat de pret, nu stiu ce sa spun. Vorbeste si tu pe acolo cu Alex sau Mihai si vezi. Poarta o discutie cu unul din ei doi, vezi cam care ar fi pretul si te decizi. Daca nu, incearca in Itcani. Este un service acolo si tot motociclisti sunt si acolo. Poti intreba de Andrei. Mult noroc si sa o rezolvi cat mai repede! Editat Iulie 12, 2014 de dudah15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitic_azazel Postat Iulie 13, 2014 Autor Share Postat Iulie 13, 2014 Buna. Nu iti spun din experienta cu ei pentru ca nu am avut nevoie asa mare, insa am un prieten ce si-a dus motorul acolo si au avut de munca la el. Au fost ok. Si din ce am mai auzit, a fost bine la ei. Legat de pret, nu stiu ce sa spun. Vorbeste si tu pe acolo cu Alex sau Mihai si vezi. Poarta o discutie cu unul din ei doi, vezi cam care ar fi pretul si te decizi. Daca nu, incearca in Itcani. Este un service acolo si tot motociclisti sunt si acolo. Poti intreba de Andrei. Mult noroc si sa o rezolvi cat mai repede! S-a intors Andrei???fusesem in itcani acum ceva timp si era un domn in varsta pe acolo...daca Andrei mai lucreaza acolo ar fi extraordinar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudah15 Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 Din ce stiu, Andrei mai e. Fusesem acum vreo saptamana pe acolo si era. Lucra la o motocicleta. Mai incearca sau, daca nu, vorbeste cu patronul, Petru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Unde in Itcani, mai exact (repere)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitic_azazel Postat Iulie 14, 2014 Autor Share Postat Iulie 14, 2014 Unde in Itcani, mai exact (repere)? inainte de a o lua spre Mitoc faci stanga,si service-ul e undeva in urmatoarea curba pe partea dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Aha. Adica undeva in zona asta https://maps.google.com/maps?q=47.678392,26.236199&num=1&t=m&z=17 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitic_azazel Postat Iulie 14, 2014 Autor Share Postat Iulie 14, 2014 Aha. Adica undeva in zona asta https://maps.google.com/maps?q=47.678392,26.236199&num=1&t=m&z=17 ? nu.adica aici https://www.google.com/maps/dir/47.681555,26.2372422/47.6815833,26.2372334/@47.68007,26.2390358,17z/data=!4m3!4m2!1m0!1m0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 asta-i alta treaba. multumesc de informatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudah15 Postat Iulie 17, 2014 Share Postat Iulie 17, 2014 @mitiz_azazel, ai rezolvat cumva? Unde ai mers pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitic_azazel Postat Iulie 17, 2014 Autor Share Postat Iulie 17, 2014 @mitiz_azazel, ai rezolvat cumva? Unde ai mers pana la urma? inca nu am facut nimic...astept sa imi intre niste bani,dupa aia cred ca il voi cauta pe andrei(baiat pasionat-din cate stiu are o afinitate pe cbr-uri)...daca nu va merge asa,le voi duce la Rombat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Știu că și Kidu repara motociclete. Aici scrie mai multe despre el: /index.php?/topic/683810-nomad-motors/ Dacă deja s-a discutat despre el îmi cer scuze, nu știu cum e trecut în bolentin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonn Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Despre cei de la Rombat eu am doar cuvinte de lauda. Mihai (mecanicul) e baiat priceput si stie ce face. Pretul e ok din punctul meu de vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 De care Rombat vorbiti service-ul care e pe aleea Jupiter pe langa biserica,daca da se lucreaza bine acolo,acum cativa ani am fost cu XTX-ul la ei mi-au uleil si semeringurile si am platit 60 de lei si bonus mi-au scos sitele din toba lucru pe care nici nu stiam ca am asa ceva in tobe si Dooooamne cum se mai auzea pe urma motoru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 la rombat am fost si eu...si nu am nici un repros de facut in privinta pretului sau lucrarii...sunt baieti de nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonerros Postat Iulie 17, 2015 Share Postat Iulie 17, 2015 Si eu merg la service la Rombat ...si Mihai (mecanicul) se pricepe si este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Mi-a venit si mie in sfarsit motoreta. I-as face o verificare dupa inmatriculare. Vad ca service-ul Rombat e recomandat. Trebuie sa-i schimb si cauciucul spate si ma intrebam daca se si echilibreaza si toate cele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 in privinta echilibratului ....e cam complicat nuj daca avem in Suceava...din cate stiu eu pe la Bacau parca era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 O sa intreb oricum. Daca nu-i posibil, poate am noroc si nu trebuie echilibrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-Bogdan Vorobchevici Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 O sa aiba tot ce ai nevoie, precum si altii care se mai ocupa de motorete prin Suceava. Echilibrarea se face manual si iese perfect. Nu este nevoie de nimic ultra performant . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 (editat) eu personal de cate ori am schimbat caucioacele nu am echilibrat niciodata...si nu am avut probleme...iar cat despre echilibrare manuala , nu mi-o lua in nume de rau dar cum iti dai tu seama la mana unde vine pus plumbul sau unde e deformare?? Editat Februarie 25, 2016 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-Bogdan Vorobchevici Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 (editat) Da, nu cred ca esti singurul. De multi este neglijat aspectul acesta atata vreme cat efectele nu se simt indeajuns de tare . LE: In principiu este un proces destul de simplu, deh fizica... Editat Februarie 25, 2016 de Andrei-Bogdan Vorobchevici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Da, interesanta smecheria. Nu-i tare complicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate