sanducu89 Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 (editat) Salutare, this is my holiday: Prima mea excursie de genu.(pana acuma am fost iesit pe maxim 2-3 zile), and man i gotta say, i love it. Primele 8 zile singur, dupa care in formatie de 3, eu cu pegaso al meu, un dominator si un virago de 250. Plecarea mea sambata, 12.07, dimineata din Tg. Mures spre Campie Turzii and beyond. Km "tinta" undeva la 3100, dar unele ocolisuri (nu din cauza drumului rau ci din cauza privelistilor cautate), din informatii adunate pe parcurs, trebuia sa le fac si asa am ajuns undeva pe la 3650 km. Traseu: Pe anumite portiuni (transfagarasan,transbucegi,transalpina,etc) am filmat (setati 1080p), am compilat totul intr-un film si e pus pe youtube. Pentru a vedea unde incepe o anumita portiune (ora si minutul) cititi in descrierea de pe youtube. Alte poze: 1.In drum spre Rimet din Aiud: 2. Deasupra Rimet: 3. Sus pe transalpina: 4. Sus pe Transfagarasan (lots of friends from back home on this portion) 5. Undeva din Bran catre Rucar 6. Coborarea pe Transbucegi spre Busteni: 7. Tot pe culoarul Bran - Rucar pe undeva: 8. In drum spre Belis (drum pietruit vreo 15-20 km) 9. Belis: 10. Spre Vatra Dornei (o portiune de drum cu sa zicem zguduituri : 11. Tot in durm spre Vatra Dornei: 12. The kind of road i wish would never end (dinspre Horea spre Belis): 13. spre "Decebal": 14. Tot pe Transalpina with friends: 15. In drum spre Poiana Brasov : 16. Myself (deasupra de Rimet) : 17. Noroiosii de la Paclele Mari: 18. Valea Prahovei: Editat Iulie 30, 2014 de sanducu89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Frumos! Totusi cam putine poze pentru o tura asa faina... mai pune poze daca mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Voi pune link cu calatoria ta si pe topicul posesorilor de Aprilia Pegaso. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanducu89 Postat August 10, 2014 Autor Share Postat August 10, 2014 (editat) Frumos! Totusi cam putine poze pentru o tura asa faina... mai pune poze daca mai ai Eh mai sunt poze, o sa mai pun zilele ce vin atunci! Merci! Voi pune link cu calatoria ta si pe topicul posesorilor de Aprilia Pegaso. Ok! Cheers!! Editat August 10, 2014 de sanducu89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Superb. Felicitari pentru plimbare. Tine-o tot asa cu Pegaso. Multumim Mony, pentru link. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorel_dumitru Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Minunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat August 24, 2014 Share Postat August 24, 2014 Hehe, de unde te-ai inspirat cu prima poza? (harta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Foarte frumos turul! Aveam si eu planuit in vara asta ceva asemanator numai ca am reusit sa imi rup piciorul cu o luna inainte de concediu si inca sunt in recuperare GoPro-ul fiind in waterproof housing, banuiesc ca te-ai bazat doar pe capacitatea acumulatorilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Septembrie 3, 2014 Share Postat Septembrie 3, 2014 Superb! Feliciari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Foarte faina tura, peisajele si tot ce cuprinde. Cand mai planifici asa ceva, chair si ture mai scurte, da un PM. Pacat ca in mures nu prea suntem organizati cei cu enduro touring-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate