IonitaDaniel Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 (editat) Salutare, am si eu o Aprilia RS50 din 2003 si fuge cam 70-73km/h in conditiile in care am filtru sport, toba nu stiu daca este originala sau de pe alta mobra, bujie ngk br9es. de turat se tureaza la blana pana tremura scuterul, muzicuta este ok ca am verificat-o, o fii limitat in toba cu acele site ? sau in carburator ? sau in mufa de acceleratie ce intra in carburator ? daca stie cineva care ar fii problema dc fuge ea doar 70km/h rog sa posteze mai jos ! Editat Iulie 31, 2014 de IonitaDaniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robike Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 (editat) Daca e de 49cc, cu set motor vechi ..parerea mea este ca merge destul. Depinde si de ce pinioane ai, de cdi.Daca toba nu e limitata din fabrica, s-ar putea sa fie obturata cu ,calamina Filtrul ce firma e? pe cel original l-ai incercat? Editat Iulie 31, 2014 de robike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 (editat) incearca un set motor de 70 cc pe care ti-l pot aduce la 200 lei o bobina fisa si lulea sport pe care ti-o pot aduce la 50 de lei si un kit de ambreiaj pe care ti-l pot aduce la 180 lei Editat August 1, 2014 de shoby13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 ei, setul ala de 2 meleoane cu piston turnat in ibric e de mare angajament... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat August 1, 2014 Autor Share Postat August 1, 2014 Mie imi este sa nu fie din cdi, imi pare ca e limitat, ea pe loc se tureaza dar in mers simt ca,nu se duce pana la forta maxima, din ce aud eu maxim 10k urca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 n-ai nici o limitare, limitarea la rs50 e la 50 km/h... setul in ce stare e? ai masurat macar fanta segmentilor? » Post actualizat in 01 Aug 2014 12:03p.s. delimitare nu inseamna derestrictionare... "a delimita" inseamna cu totul si cu totul altceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 ei, setul ala de 2 meleoane cu piston turnat in ibric e de mare angajament... draga coleg/a de forum datorita scaderii pietei cu mopede au scazut si pretul pieseleor ! nu stim cu ce piese te ingrijesti dumneata insa nu subestima marfa altuia ! deci te rog frumos sa iti pastrezi parerile pentru tine si sa le oferi in caz de iti sunt cerute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 un set minarelli original nu e 200 de lei. la 200 de lei gasesti numai chinezisme, nu fa caca pe tine ca nu e frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonitaDaniel Postat August 1, 2014 Autor Share Postat August 1, 2014 In seara asta i.am schimbat uleiul de amestec cu unul husqvarna verde pentru ca cel care era cred ca avea 1 an de nefolosinta. Am curatat toba finala de funingina si am mai desfacut o tura la carburator la aer pentru ca mi sa parut ca intra prea mult aer, si at cand am desfacut a mai scazut putin relantiuu dar nu a murit, sta lejer la relanti. Alte sfaturi va rog ? luni ii cumpar o toba sport cagiva de 2t sa vad cum se comporta pt ca asta care e mi se pare ca e de 4t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 1, 2014 Share Postat August 1, 2014 Luati-va si voi motociclete, daca tot vreti sa ajungeti la 100km/h. Vedeti ca dupa ce prinzi viteza, trebuie sa mai si frinezi, sa iei o curba, o groapa adinca de 20cm, etc. Si cum numai sa cresteti puterea la drujba stiti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate