mihai_prd Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 (editat) Pe data de 30 august 2014, Sectia Moto Retromotor din cadrul Retromobil Club Romania organizeaza editia a III-a a expozitiei Doua roti istorice (Bucuresti). Pentru că ne identificăm cu partea veche a lucrurilor, participanţii de anul trecut au hotîrât ca expoziţia să se organizeze tot în incinta Parcului Carol. Ne vom strânge începând cu ora 10, 10 şi ceva fix şi vom sta până la ora 12. După 12 motocicletele vor rămâne încontinuare la expunere şi noi ne vom retrage la umbră, la o bere f.a. la halbă,pentru continuarea discuţiilor, în incinta uneia din terasele din Parcul Carol. Cei care vor să vină pentru expunere, rog să mă contacteze, pentru întocmirea fişelor de prezentare. » Post actualizat in 19 Aug 2014 12:54Vremea se anunţă caldă., cu aspecte tomnatice, perfect cât să stăm la discuţii fără un soare supărator. Editat August 11, 2014 de valicaddy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Pune berea la rece ca noi pregatim motoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Si eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 si eu si mihai.i vom fi prezenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 21, 2014 Autor Share Postat August 21, 2014 Pune berea la rece ca noi pregatim motoarele. Fără alcool, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanCX Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 vine si CX-ul. mi-a promis ca ma ia si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 23, 2014 Autor Share Postat August 23, 2014 Si eu prezent O sa ai o companie tare draguta. Si pune atasul la Jawateca aia, solo pare cam stinghera. » Post actualizat in 25 Aug 2014 06:43 Multumesc Sorin David pentru afisul expozitiei de anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Datii bataie si pregatiti batranele, nu le tineti ascunse de ochii lumii.Pasiunea trebuie transmisa generatiilor care vin din urma, altfel aceste motocilete vor fi date uitarii. Lasati polemicile si divergentele la oparte, cel putin pentru acest eveniment, unde trebue sa participe toti pasionatii de motociclete clasice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 As veni si eu insa nu ma incadresz in peisaj cu mobra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 poti veni in plimbare, o sa ai ce admira As veni si eu insa nu ma incadresz in peisaj cu mobra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nanotel Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Primiti si gura casca? Sau si vei ce vor sa admire ce a mai ramas intreg din istoria moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 wohoooo poate data asta nu mai ratez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 Primiti si gura casca? Sau si vei ce vor sa admire ce a mai ramas intreg din istoria moto! Toata lumea este asteptata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Din pacate nu pot veni decat in intervalul 8.45 - 9.45 asa ca sper sa fie ceva mobre pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 ...stati si voi pana pe la 13.00... !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 O sa stam atata timp cat vor fi oameni interesati. Oricum, pana la 1300 nu vom pleca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Numai simbata este aceasta? Daca ajung pe la ora 14 nu prea mai am ce vedea? Sau pina la ce ora sunt expuse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 prezent cu 2 exemplare una este deja stiuta, dar cea dea 2 a este surpriza maine plec din Ploiesti cel tarziu la ora 8 ne vedem maine numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 Edi, hai sa ma dai pe spate. @Brake, expozitia este doar maine. Intre orele anuntate mai sus. In functie de spiritul participantilor, ne prelungim sederea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klausu25 Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 va doresc succes si, sper ca proiectul sa prinda "traditie". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Da,ok.Nu pot ajunge pina la 14.dar ma gindesc k uni poate vor pleca dupa ora 13-14 si e posibil sa nu vad toata expozitia.multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Poze ceva, cineva, Ioane...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusMZ Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 Cateva poze ......)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Pacat de cei ce si le tin murdare si neingrijite. Felicitari pentru eveniment! E bine sa ajunga o traditie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 Poze ceva, cineva, Ioane...? Din pacate eu nu am facut fotografii ......i-am lasat pe profesionisti sa o faca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate