BlackLord Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Salut. Cam cat costa sa vopsesc un rezervor - negru lucios + stickere. Sau sa remediez cateva puncte de vopsea pe el. Merci. (Bucuresti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 (editat) Ma gandesc ca mai mult de 250-300 n-are cum sa-ti ia. Eu la astia mi-am facut-o. Mai multe detalii pe PM. Editat August 12, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 12, 2014 Autor Share Postat August 12, 2014 Cat a durat toata treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 (editat) eu am vopsit toata moto cu 250 de lei (Bandit naked) + stikere 60 lei facute de Hondafan (/index.php?/user/32310-hondafan/) Editat August 12, 2014 de ruxi2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Cat a durat toata treaba? La mine a fost toata motocicleta de vopsit, rezervor polizat, carene de lipit... cam o saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 (editat) eu am vopsit toata moto cu 250 de lei (Bandit naked) + stikere 60 lei facute de Hondafan (/index.php?/user/32310-hondafan/) Unde ai obtinut pretul respectiv si ce inseamna "toata moto"? Pe mine m-a costat cam de 5 ori mai mult :| Esti multumit de calitatea lucrarii? » Post actualizat in 12 Aug 2014 13:30 Ma gandesc ca mai mult de 250-300 n-are cum sa-ti ia. Eu la astia mi-am facut-o. Mai multe detalii pe PM. Pacat ca in Cluj nu exista un service care se ocupa si cu asa ceva, trebuie sa alergi in 100 de locuri sa rezolvi. Editat August 12, 2014 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Eu am vopsit piesele (rezervor, codita, manere codita, aripa fata) la un service auto care cu asta se ocupa... Vopseaua este metalizata... Din cauza ca nu a necesitat reparatii (pe mine ma enerva vopseaua matuita) a durat sub 24 de h. Dezmembrarea/montarea de pe motor am facut-o eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Hmm.. eu am avut de vopsit mai multe piese pe langa cele enumerate de tine (jante, amortizoare, jug etc), iar pt vopsitorie am apelat la fel la un service auto, care m-au taxat destul de mult, insa calitatea este doar acceptabila, nu ma pot declara multumit. Demontare/montare asigurata de un service moto, pt alti bani, alta distractie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Rezervor de CBR F3 , indreptata o cuta mica , cositorita si vopsit : 100 ron . Au fost pastrate toate stickerele originale . Lucrarea a fost facut in Timisoara , la FoxPaint , cu cca doi ani in urma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 12, 2014 Autor Share Postat August 12, 2014 Ok... din BUCURESTI sunt eu, Rezervorul nu este lovit, nu are nimic, doar ca nu-mi plac doua umflaturi pe vopsea si vreau sa-l fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Vezi ca umflaturile alea sa nu fie pori in rezervor si benzina sa-ti fi umflat vopseaua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 12, 2014 Autor Share Postat August 12, 2014 Pai.. pielea mea e cat de cat noua motocicleta nu e DKW-u lu frate-meu Asa prost rezervor sa fie? Eu cred ca e reparata prost ca a fost picata usor pe dreapta si unde i-a vopsit coltul la rezervor i-au dat naspa palma aia unde au revopsit... parerea mea. In rest e tipla motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Asa prost rezervor sa fie? Nu, dar daca a picat si s-o fi crapat si dupa reparat prost se poate. (caz intalnit in batatura, cu un rezervor de VFR adaptat pe VF cu ciocanul, noroc ca rezervorul original era ok si am facut swap-ul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 inteapa cu un ac vopseaua unde este umflata si vezi daca curge sau miroase a benzina,exact asa am avut si eu umflatura in vopsea si s-a dovedit a fi por pe unde iesea benzina dar daca e asa merge cositorit » Post actualizat in 12 Aug 2014 17:50era vb de un suzuki gs500 » Post actualizat in 12 Aug 2014 17:52daca e in colt e f probabil sa fie por pe unde scapa benzina eu am avut chiar pe muchia inferioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 sapa adanc. sunt firme care iau 100 euro per element, sunt care au preturi cu mult mai mici, si chiar fac treaba. mai conteaza si tipul de vopsea (solvent sau apa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 12, 2014 Share Postat August 12, 2014 Pretul corect este 50 euro pt un element de caroserie, oglinda sau capota, ustensilele trebuie spalate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat August 12, 2014 Autor Share Postat August 12, 2014 Intep maine sa vad daca miroase a benzina. Recomandari unde s-o fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Riboldy Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 poti vedea cateva poze cu lucrari si se plateste cand iti ridici piesele pt a vedea calitatea , au si materiale ieftine dar si de calitatea https://www.facebook.com/photo.php?fbid=518395961585416&set=a.419854264772920.98275.100002450490282&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate