Aprilia Rs125 Postat August 15, 2014 Share Postat August 15, 2014 Din pacate soferii degeaba au oglinzi ... Numai eu in 3 zile era sa o patesc de 4/5 ori , la nici 2m distanta iti ia fata ca si cand mergi cu bicicleta ... Mai multe amanunte despre accident le aveti in link-ul de jos . http://www.sport.ro/handbal/breaking-news-alexandru-dedu-presedintele-federatiei-de-handbal-implicat-intr-un-accident-grav-de-motocicleta.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Bine ca nu a fost mai grav de atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0jave Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 http://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/alexandru-dedu-un-picior-fracturat-si-doua-saptamani-in-spital-dupa-accidentul-de-motocicleta-13099908 S-a intamplat sa trec pe acolo la putin timp dupa. El nu mai era acolo, probabil plecase deja cu ambulanta. La cum aratau locul, masina si motorul, ma bucur ca n-a fost mult mai urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 Fiind fost sportiv de performanta se va insanatosi repede..La cate plonjoane a facut la viata lui este obisnuit cu durerea-n oase..Bine ca n-a fost mai urat de atat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen69 Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 ,,Pe şaua motocicletei lui Alexandru Dedu sunt inscripţionate trei versuri din celebra piesă "My Way", compusă de Paul Anka şicântată de Frank Sinatra. "My way" este un cântecul unui om care, după ce a îmbătrânit, meditează asupra vieţii sale şi asupra apropierii morţii'' Sa speram ca mai are multe zile Alex .Sigur are constitutie puternica dar accidentul este accident.Si eu am cazut odata si nu mi-a fost usor chiar daca am 2.02 m si 115 kg,fost jucator de handbal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 Sanatate, Alexandru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nos66 Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 O fi fost el sportiv dar are o varsta si se simte , oricum sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate