Altair Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Asta cred ca doar cei din familia lui ar putea preciza! Si n-ar fi un lucru de bun simt avand in vedere ca mii de motociclisti au miscat niste lucruri tocmai pentru ca faptele sa nu ramana nepedepsite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuti Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Am o idee.Daca am sesiza noi organele printr-o plangere penala, semnata de toti ? Nu stiu daca este legal asa ceva, poate un jurist ar putea sa ne lamureasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Am o idee.Daca am sesiza noi organele printr-o plangere penala, semnata de toti ? Nu stiu daca este legal asa ceva, poate un jurist ar putea sa ne lamureasca. Doar persoana vatamata/familia victimei poate depune plangere penala. Se poate depune insa un memoriu procurorului general / corpului de control al primului ministru / ministrului de interen / comisiei superioare de expertiza medico-legala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Cunoaşte cineva de pe forum familia lui Attila S.? Am mai întrebat odată şi întreb din nou: era cumva de origine din Satu Mare, localitatea Culciu? Pe aici pe la noi se zvoneşte că ar fi fost înmormântat în zona noastră (judeţul Satu Mare) iar asta ar putea explica lipsa din "peisaj" a aparţinătorilor, distanţa de la Satu Mare la Sânzieni fiind cam măricică. Dacă tot presupunem atât.de multe, la fel de bine putem presupune că aparţinătorii şi Tamás sunt şantajaţi sau plătiţi să tacă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KĂśllĂľ Robert Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 (editat) Nu am cunoscut pe Sebestyén Attila, dar stiu sigur ca este din comuna Sovata , Jud: Harghita. Cel mai bine ar fii ca sa contactam cumva cu celalat motociclist, el pot sa lamureasca toate lucrulire care nu cunoastem, el se numeste: Pál Tamás. Asa cum am aflat: 1. Cind a ajuns acolo Pál Tamás atunci, decedatul Sebestyén Attila inca era in viata , casca era pe cap 2. Pál Tamás asa sa declarat, ca nu a vazut nici un fel de urma a sangelui cind sa uitat la Attila, numai viziera a fost sarit de pe casca. Dupa accidentul acesta am avut ocazia sa-l vad is stirii ce sa intimplat unui motociclist care a lovit o duba din lateral, kilometrajul ei sa oprit la 160 km, dar motociclistul a ramas in viata. Acum ma intreb cum se poate ca Attila a decedat? Sunt sigur ca nu din cauza accidentului'!!! Editat Septembrie 27, 2014 de KĂśllĂľ Robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 Dacă tot presupunem atât.de multe, la fel de bine putem presupune că aparţinătorii şi Tamás sunt şantajaţi sau plătiţi să tacă. S-au vazut si una si alta in multe cazuri. Intrebare, la comemorarea asta a fost vreun membru de familie al decedatului? Organizatorii au luat legatura cu familia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 a fost sotia. nu am vazut-o personal, dar stiu ca a fost si apare si in interviuri. stiu ca mai erau forumisti cunoscuti de-ai lui Attila, poate dau ei mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazyCat Postat Septembrie 27, 2014 Share Postat Septembrie 27, 2014 (editat) cele 3 poze , articolul nu ma lasa sa postez » Post actualizat in 27 Sep 2014 09:07 Daca se sterg pozele , cei care vor sa le aiba va trimit pe mail numai da adresa de mail am nevoie oloszlevi@yahoo.com Respect si Dreptate .... dorim ... atat nimic mai mult Se vede de la o posta ca victima a fost linsata. Moarte ciorilor! Cea mai spurcata natie de pe fata pamantului! Nu degeaba spuneau nemtii ca teroarea se combate prin teroare. Editat Septembrie 27, 2014 de CrazyCat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Asa cum v-am spus si in posturile anterioare, nu am lasat lucrurile sa "moara". Imediat ce vom avea noutati, va vom tine la curent. Atat Pal Tamas cat si Agnes Sebestyen au tinut legatura cu noi si lucram la documente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Sa mergem acolo sa le dam "lumina din lumina",dar noaptea... Pentru cei ceva mai in varsta,a mai existat un caz,in anul 1991,dar nu pe fond motociclistic,unde taganii au luat bataie de la romanii si maghiarii din acel sat.Se numeste HADARENI,jud.Mures... Fight Fire with Fire (Metallica)...... cam singura solutie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuti Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Stie cineva stadiul procesului penal ? S-au gasit vinovatii, au fost condamnati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 (editat) am gasit numai procesul cu cel care a oprit sa ajute si a fost atacat http://portal.just.ro/119/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11900000000026156&id_inst=119 s-au dat 3 ani jumate, vreo 15.000 euro daune si cheltuieli judecata, medicale, translator anul asta poate deja iese de la racoare si bani nu cred ca au de unde sa-i ia celalalt proces poate nu e public... Stie cineva stadiul procesului penal ? S-au gasit vinovatii, au fost condamnati ? PS: anul asta am vorbit cu vaduva si nu prea vrea sa mai aiba de-a face cu motociclismul Editat Iulie 14, 2015 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazyCat Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Este foarte important sa se tina o comemorare anul acesta, chiar si fara violenta desi eu cred ca ar fi bine sa dam un exemplu. Ar fi bine ca tiganii borati sa stie ca in fiecare an vin unii care sa-i intrebe de sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Este foarte important sa se tina o comemorare anul acesta, chiar si fara violenta desi eu cred ca ar fi bine sa dam un exemplu. Ar fi bine ca tiganii borati sa stie ca in fiecare an vin unii care sa-i intrebe de sanatate. Sînt de acord cu partea evidențiată! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 +1 I'm in! we'll be baaaack! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 am primit pe FB, nu stiu cine organizeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Sa inteleg ca anul asta nu s-a organizat nimic la nivel mai mare sau e secret si apar maine poze cu mii de motoare? nu-s in tara ca altfel eram acolo, cum am fost si anul trecut. sper ca nu s-a uitat asa de repede pentru ca asta nu e doar un alt accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Nu cred ca a fost grup mare, pt ca nu a fost promovata deloc, doar postul asta l-am vazut... din pacate, prea din scurt anuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Au fost aproximativ 100-150 de motoare pe acolo, din ce am dedus de la participanti si ceva poze pe FB de la niste prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 Din presa locala : aprox.1500 de persoane dintre care 400-500 de motociclisti. .....mai conteaza?..., oricum in Romania o viata de om valoreaza 3 ani jumate de puscarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 http://aflasitu.ro/drama-unui-barbati-a-fost-ucisa-familia-de-un-clan-de-rromi-s-a-razbunat-si-a-omorat-o-satra-intreaga-3/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 se pare ca nu e proces pt deces probabil s-au spalat pe miini, "mortul e de vina" http://www.szekelyhon.ro/videos/view/4387/sebestyen-attilara-emlekeztek-kezdiszentleleken.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Fix pix ai pus linkul ala... in maghiara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 (editat) am tradus ce era mai important si sint imaginile si n-am gasit alte filmari Editat August 14, 2015 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 14, 2015 Share Postat August 14, 2015 tare... http://www.szekelyhon.ro .RO dar nu e nimic in romana.... deh... oi fi eu mai carcotas. din miile de mobre care au fost acolo... 90% erau romani... presupun nu am nimic impotriva sau cu maghiarii. cand ajund pe acasa chiar am traducator... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate