Sari la conținut

Postări Recomandate

Fiecare dintre producatori au incercat sa isi i-a felia din piata, indiferenta ca era US, EU...etc Fiecare au o vechime in a produce si a inova, unii mai mult ca altii dar ideea e ca avem de unde alege. Ceeace ne atrage e bine sa incercam si dupa aia sa digeram ce ne place si nu. Oricum japonezi de la Yamaha cu Star vor sa faca concurenta producatorilor americani si se vede ca au luat o felie din piata. In final sa nu uitam ca japonezul e migalos ca germanul, nu degeaba stau ei in US si inoveaza pentru ca ofera ceeace se doreste americanul, poate la un pret mai bun si fiabilitate mai buna.

Iar in final banul dicteaza asta-i clar, oricate idei preconcepute am avea despre un producator sau altul :smoke:

Editat de IceLord
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daaaa, cand am facut RAR-ul ca sa-mi inmatriculez motorul era un baiat cu un Stratoliner adus recent din State.

Baiatul e din Cluj dar lucreaza in Bucuresti...

Am fost realmente impresionat, in prima faza am crezut ca e un Harley Electraglide, sau asa ceva...

Din pacate a trebuit sa faca mai multe drumuri la RAR, pentru ca idiotii nu au gasit datele tehnice clare,

puterea motorului, dimensiuni, etc., am inteles ca a trebuit facuta ceva omologare individuala.

Asa ca il poti gasi (eventual) in Bucuresti.

Hai norock!

Userul Smeagol are Stratoliner Deluxe.

Multumesc

Link spre comentariu

Vand Sissy Bar Original Yamaha Dragstar 650. L-am luat pt un V Star Costum, am dat 400 euro pe el si ... nu se potriveste! :angryfire:

PRET: 250 EURO

de ce dreq il dai la juma de pret ? modifica-i partea de prindere si gata ...sau fa alta din inox ...te costa 100 de lei si ai rezolvat

ia pune tu o poza si arata-mi ce nu se potriveste...detaliaza si te scot din ceata...poti rezolva cu bani putini man

Editat de timberland0910
Link spre comentariu

de ce dreq il dai la juma de pret ? modifica-i partea de prindere si gata ...sau fa alta din inox ...te costa 100 de lei si ai rezolvat

ia pune tu o poza si arata-mi ce nu se potriveste...detaliaza si te scot din ceata...poti rezolva cu bani putini man

L-am comandat deja pe cel bun...

Link spre comentariu

inseamna ca ai bani ...multi...foarte bine smile.gif....nu vrei un dragstar de 1100 daca tot stai bine cu banii ? ca il dau eu pe al meu...nu ma impac deloc cu poizitia si clasa...vreau enduro

Enduro - post-25613-0-25994200-1349971766_thumb.jpg post-25613-0-78344000-1349971776_thumb.jpg

Diferenta e ca merg mult mai incet, chiar se opreau cei cu touring si ma intrebau': ce cauti pe aici cu bijuteria asta, odata m-am bagat pe un drum de unu cu un atv s-a intors inapoi :crack: . Dar am si un scut care ma protejeaza - post-25613-0-98452300-1349971958_thumb.jpg si nu imi fac griji.

Editat de IceLord
Link spre comentariu

da man, e de treaba omu' ....stai sa vezi cum iese lucrarea pt mine si daca iti place iti face si tit...dar cam ce ai vrea ? baga ceva poze ca eu duminica ma duc la el si eventual ii arat ce iti trebuie si iti zic un pret wink.gif

scuze de intarziere ... inca mai gandesc . Cum se termina sezonul ma apuc de mesterit. Te apelez. Ms mult.

DACA DORETE CINEVA UN DRAGSTAR DE 1100 SA MA CONTACTEZE PE PM ....TREC LA ENDURO sad.gif ...AM LISTAT-O SI LA BURSA

Ce-ti veni asa repede? nu o ai demult ... probleme sau nu ti se potriveste?

Unde si cum pot sa o vad? Ma bate gandul sa "maresc" cilindreea ,,, B)

Link spre comentariu

scuze de intarziere ... inca mai gandesc . Cum se termina sezonul ma apuc de mesterit. Te apelez. Ms mult.

Ce-ti veni asa repede? nu o ai demult ... probleme sau nu ti se potriveste?

Unde si cum pot sa o vad? Ma bate gandul sa "maresc" cilindreea ,,, B)

man , motocicleta este perfecta d.p.d.v. tehnic si estetic .are doar 13.000 km (inca are cauciucurile originale din 2004 si placutele de frana tot cele cu care a venit din fabrica :), am luat-o de la un prieten in schimbul unui teren (eu am dat terenul ,iar el mi-a dat motocicleta).Motocicleta este cumparata de noua de la cluj (am aflat asta mergand la un mecanic pt schimb de ulei , iar acesta cand a vazut-o mi-a zis : Motocicleta asta o cunosc , eu am ansamblat-o de noua si tot eu i-am montat toate accesoriile custom de la highway hawk) ce i-am facut a fost doar o curatare de carburatoare si sincronizare , schimb ulei motor si ulei cardan .Chestia e ca eu locuiesc intr-o zona muntoasa si toti prietenii mei au motociclete enduro :(.....eu as vrea sa o dau si sa iau o yamaha tenere 2 modelul dupa 2008 660z...motocicleta se afla la cluj...daca ai chef de o plimbare poti sa vii sa o vezi

Editat de timberland0910
Link spre comentariu

man , motocicleta este perfecta d.p.d.v. tehnic si estetic .are doar 13.000 km (inca are cauciucurile originale din 2004 si placutele de frana tot cele cu care a venit din fabrica :), am luat-o de la un prieten in schimbul unui teren (eu am dat terenul ,iar el mi-a dat motocicleta).Motocicleta este cumparata de noua de la cluj (am aflat asta mergand la un mecanic pt schimb de ulei , iar acesta cand a vazut-o mi-a zis : Motocicleta asta o cunosc , eu am ansamblat-o de noua si tot eu i-am montat toate accesoriile custom de la highway hawk) ce i-am facut a fost doar o curatare de carburatoare si sincronizare , schimb ulei motor si ulei cardan .Chestia e ca eu locuiesc intr-o zona muntoasa si toti prietenii mei au motociclete enduro :(.....eu as vrea sa o dau si sa iau o yamaha tenere 2 modelul dupa 2008 660z...motocicleta se afla la cluj...daca ai chef de o plimbare poti sa vii sa o vezi

Lasa-mi un nr de tel la PM. Eu sunt nascut in Cluj si e posibil sa ajung joi, vineri acolo .... ce potriveala ...

Editat de Phoenix78
Link spre comentariu

Ahoi, mai dragi posesori de staruri eu am incheiat sezonul pe anul asta cu un total de 7500 de km. Pot sa declar ca mi-a oferit multa placere motocicleta in

acest sezon. De abia astept sa incep un nou sezon.

Link spre comentariu

Apoi fiecare face cum crede si cum ii pica bine, eu personal prefer sa pun jucaria la iernat peste iarna. :)

Link spre comentariu

Ahoi, mai dragi posesori de staruri eu am incheiat sezonul pe anul asta cu un total de 7500 de km. Pot sa declar ca mi-a oferit multa placere motocicleta in

acuma ma intelegi de ce vreau sa dau dragstarul ? la enduro nu se termina sezonul...de fapt nu exista termaneul de sezon ...sezonul se termina cand se termmina viatza....

Editat de timberland0910
Link spre comentariu

Pentru mine inchiderea de sezon se face pentruca prefer sa evit frigul care e la mine. Spre exemplu azidimineata erau -3 grade, doar dupa masa se incalzeste un pic. In plus fac economie pentru am achizotiona diferite accesori. Iar sanatatea in cazul meu e pe primul loc, nu vreau sa-mi bag boala in oase.

Link spre comentariu

Vand Sissy Bar Original Yamaha Dragstar 650. L-am luat pt un V Star Costum, am dat 400 euro pe el si ... nu se potriveste! :angryfire:

PRET: 250 EURO

CHIAR NU IL VREA NIMENI?!?

ULTIMUL PRET.... 220 EURO

DACA NU SE DA NICI ASA IL LAS LA PASTRARE...

Link spre comentariu

Pentru mine inchiderea de sezon se face pentruca prefer sa evit frigul care e la mine. Spre exemplu azidimineata erau -3 grade, doar dupa masa se incalzeste un pic. In plus fac economie pentru am achizotiona diferite accesori. Iar sanatatea in cazul meu e pe primul loc, nu vreau sa-mi bag boala in oase.

te-am onteles perfect man . dar cu echipament corespunzator se poate merge si pe - 10 grade pe dealuri :D

Link spre comentariu

Aici la Dunare ne mai bucuram de ceva vreme buna ... :rock: deci mai merge inca :moto: . Bafta tie.

La anul poate reusim sa ne intalnim. :cheers:

Link spre comentariu

te-am onteles perfect man . dar cu echipament corespunzator se poate merge si pe - 10 grade pe dealuri

Normal ca se poate, eu am mers pe un quad in trening si adidasi pe un fig de -5, -6 grade (dupa o betie penala, 500 de palinca in 3 ore) si ca sa imi revin am bagat tare pana am intrat intr-un rau in care era pojghita de gheata si am intrat cam aproximativ 75cm in mîl si asa in adidasi si trening am scos quad-ul din mail ca nu a mai vrut sa iasa :)) , dupa aia am congelat bine de tot langa o tocana de cartofi :rusinica: . Mai trebuie si dinastea, nu imi e frica da cate o nebuneala dar daca o faci in fiecare zi sau a doua zi le simti dupa un timp :alcy:

Aici la Dunare ne mai bucuram de ceva vreme buna ... deci mai merge inca . Bafta tie.

La anul poate reusim sa ne intalnim.

Si aici mai merge dar deja e cam aiurea, dimineata ceata groasa, pe la 11-12 se ridica si dupa masa la 16-17 deja cam congelezi, plus daca intrii intre vaile dintre munti deja nu mai e placere ci e frigider. Oricum plimbare placuta tuturor care o mai pot face!

Eu am in plan sa fug pana la mare anul viitor, pe la Gura Portitei si pe dealurile Dobrogei sa stau 2-3 zile cu cortul prin zona si mi-ar face placere sa ne intalnim.

Link spre comentariu

Eu am in plan sa fug pana la mare anul viitor, pe la Gura Portitei si pe dealurile Dobrogei sa stau 2-3 zile cu cortul prin zona si mi-ar face placere sa ne intalnim.

You have a deal !!! :cheers:

Ps: si pe mine ma bate gandul cu gura portitei ... vb din timp, k?

Link spre comentariu