crt Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Salut! Un pret pentru cdi si pentru scaritele pasager? Multumesc! Vand evacuari Marving Legend pentru Marauder VZ 800 99-04. 800 lei negociabil. Poze Marving evacuari: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkov Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Salut, un pret pentru coburi, topcase, protectie rezervor si crashbar? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Salut, un pret pentru coburi, topcase, protectie rezervor si crashbar? Mersi Ai PM Un pret pentru cdi si pentru scaritele pasager? Ai PM Adaugat Azi, 01:01 AM Update...Pleaca la Constanta catre o viata mai buna urmatoarele: - Ansamblu roata spate (janta+cauciuc+ax+cablu frana+senzor frana); - Protectie lant; - Bord (bloc senzori+vitezometru) FARA cablu de kilometraj. Restul pieselor isi asteapta viitorii fericiti posesori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdark Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Salut,un pret pt. crashbar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crt Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 700, update pret!!! Multumesc! Vand evacuari Marving Legend pentru Marauder VZ 800 99-04. 800 lei negociabil. Poze Marving evacuari: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 (editat) Update...Pleaca la Constanta catre o viata mai buna urmatoarele: - Ansamblu roata spate (janta+cauciuc+ax+cablu frana+senzor frana); - Protectie lant; - Bord (bloc senzori+vitezometru) FARA cablu de kilometraj. Restul pieselor isi asteapta viitorii fericiti posesori. S-au mai dat: - aripa spate, fara suportul de numar si semnalizari - Sa pilot, cu suportul de prindere de rezervor si de aripa (fara incuietoare) Update...Astazi s-a dat si CDI-ul. S-au vandut si capacele laterale cromate si cablul de vitezometru. Restul pieselor isi asteapta fericitii posesori. Editat Mai 13, 2012 de UnderTaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crt Postat Iunie 2, 2012 Share Postat Iunie 2, 2012 Up! 700, update pret!!! Multumesc! Vand evacuari Marving Legend pentru Marauder VZ 800 99-04. 800 lei negociabil. Poze Marving evacuari: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat August 14, 2012 Share Postat August 14, 2012 (editat) -Ghidon+comenzi+cablu ambreiaj+sistem frana fata - Bord - Aripa fata - Semnalizari fata - Rezervor - Far - Crash bar - Capace laterale - CDI - Box filtru aer - pompa benzina - tobe finale - cablu frana - comenzi - scarite pasager - cric + senzor cric - sa pilot + pasager - ornamente laterale - aparatoare lant Magazinul e deschis non-stop, nu ezitati sa intrebati sau sa cumparati. A...si aproape uitasem...Se dau si coburii din poze: laterali + topcase si protectĂe de rezervor (cu buzunar) S-au mai dat urmatoarele: oglinzile, tankpad-ul si blocul de comenzi electrice stanga. Pt cei interesat de celelalte piese, nu ezitati sa dati PM sau tel. Update...si-au mai gasit noi proprietari si mansoanele, maneta si suportul de ambreiaj, maneta de frana si rezervorul de lichid, senzorul de presiune de ulei si releul de semnalizare. Restul pieselor...available. restul pieselor cu poze si pret le gasiti aici Aici S-au mai vandut urmatoarele piese: senzorul de cric, farul, comenzi pilot, tobele finale si bujiile iridium. Poze si preturi la ce a mai ramas gasiti aici Aici Si-au gasit noi proprietari si blocul de comenzi dreapta si protectiile de plastic de la furca. Au plecat catre noul proprietar si telescoapele... Editat Iulie 31, 2012 de UnderTaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat August 15, 2012 Share Postat August 15, 2012 S-au mai dat urmatoarele: oglinzile, tankpad-ul si blocul de comenzi electrice stanga. Pt cei interesat de celelalte piese, nu ezitati sa dati PM sau tel. Update...si-au mai gasit noi proprietari si mansoanele, maneta si suportul de ambreiaj, maneta de frana si rezervorul de lichid, senzorul de presiune de ulei si releul de semnalizare. Restul pieselor...available. restul pieselor cu poze si pret le gasiti aici Aici S-au mai vandut urmatoarele piese: senzorul de cric, farul, comenzi pilot, tobele finale si bujiile iridium. Poze si preturi la ce a mai ramas gasiti aici Aici Si-au gasit noi proprietari si blocul de comenzi dreapta si protectiile de plastic de la furca. Au plecat catre noul proprietar si telescoapele... Multumesc mult pt promptitudine, telescoapele is superbe. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 (editat) @ catas: Cu placere, sa le folosesti cu placere... In alta ordine de idei, s-a dat si box-ul second air S-a dat si claxonul... Si-au gasit un nou proprietar si rezervorul, aripa fata si axul fata. S-a vandut si aripa fata Update preturi: - - kit lant DID 50EUR - - suport numar + lampastop spate 30 EUR - - etrier frana fata +furtun + placute 65 EUR - - tevi evacuare 30EUR - - crashbar cu proiectoare 55EUR - - cutie filtre aer 35EUR setul, 20 EUR buc. - - cric 35 EUR - - sa pasager 40 EUR - - set carburatoare 160EUR - - coburi laterale +topcase + suporti 65 EUR - - cadru 450 EUR Se dezmembreaza si motoruldeci disponibile diverse piese: chiuloase, supape,pistoane, pompa apa, pompa ulei, baie ulei, capace, ambreiaj, distributie,cutie viteza, transmisie etc… Preturi negociabile. Editat August 19, 2012 de UnderTaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 A schimbat cineva ambreiajul la Marauder? Daca da la cati kilometri? Dar lanturile de distributie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 A schimbat cineva ambreiajul la Marauder? Daca da la cati kilometri? Dar lanturile de distributie? Eu pot sa iti dau exemplu la al meu...Cand a murit avea in jur de 73000 de km si nu s-a umblat la ambreiaj sau distributie. In urma unui control al lanturilor de distributie a rezultat ca sunt ok, nu trebuie schimbate (asta ininte sa ii fie gasita buba la vibrochen). Ce ai putea sa faci e sa vezi supapele in ce stare sunt. Ideea e cati km are Marauderul tau si ce simptome are. Sau este pur si simplu o intrebare? Teoretic, la discurile de ambreiaj nu ai un nr de km la care se schimba, ci in functie de grosimea lor, dupa cum urmeaza: - limita service drive plates: grosime discul 1 - 2.92-3.08 mm - LIMITA 2.62 discul 2 - 3.42-3.58 mm - LIMITA 3.12 latime dinti 15.9-16.00 - LIMITA - 15.1 mm - limita service driven plate: deformare 0.1 mm - lungime arcuri "la liber": arcul nr. 1 24.6 mm arcul nr. 2 23.3 mm Sa fii atent si la rulmentul de presiune sa nu die deformat, crapat etc. Pt toate valorile sub cotele astea se schimba piesele Referitor la distributie...nu am gasit nimic relevant cu privire la cand trebuie schimbata. Atentie la zgomote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Pai nu are nici un simptom. Ma gandeam sa verific pentru ca la vara sper sa plec intr-o calatorie mai lunga. Poti sa masori placile tale de ambreiaj (daca le mai ai) sa-mi spui cum se prezinta dupa 73 000 de km? Editat Septembrie 26, 2012 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Pai nu are nici un simptom. Ma gandeam sa verific pentru ca la vara sper sa plec intr-o calatorie mai lunga. Poti sa masori placile tale de ambreiaj (daca le mai ai) sa-mi spui cum se prezinta dupa 73 000 de km? Cand o sa desfac motorul si o sa ajung la ele o sa le masor. In primavara (si de atunci nu am mai mers cu ea) s-a facuto verificare si la ambreiaj si la oala ambreiajului, pentru a identifica dace imi vin zgomotele de acolo si nu s-a gasit nimic suspect, nu a necesitat schimbarea. Si cu motorul s-a mers, am facut 55000 e km in 3-4 ani. O sa iti spun cand il desfac si masor cotele. Ideea e ca nu ar rebui sa te iei doar pe ce e la altii, daca faci un drum mai lung iti recomand sa ii faci verificarile, pt ca starea pieselor depinde si de stilul de mers, intretinere, conditii de trafic etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 tobe suzuki 450lei.tel: 0762 679 952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Trebuie sa schimb placutele de frana. Am nevoie de recomandari asupra marcii. Cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Octombrie 12, 2012 Share Postat Octombrie 12, 2012 Eu la a mea am folosit placute organice de la Saito, cod Louis 10044255 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 O lista cu multe piese de schimb pt motoare de Marauder VZ 800 1997-2004 pentru cei interesati poate fi vazuta aici : /index.php?/topic/687090-multe-piese-motor-suzuki-marauder-vz800-din-97/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 tobe suzuki 450lei.tel: 0762 679 952 300lei.poze mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 /index.php?/topic/692351-vand-maneta-frana-suzuki-in-stare-bunaf-buna/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matyasandrei Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Suzuki VZ800 Marauder Pret 3900 E negociabil motocicleta este intr-o stare excelenta , tinuta in garaj, consumabile schimbate si pregatita de sezon. Se vinde cu tobe originale + un set de tobe vance & hines cruzers cu un sunet de exceptie acestea fiind in momentul de fata echipate pe motocicleta(vizibile in foto 5).Suportul pentru piciorul drept este putin ruginit(vizibil in ultima poza).Mai multe detalii pe e-mail sau forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdark Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Salut, am schimbat azi kit-ul de lant si se aude un tzacanit. Stiti careva cauzele si eventualele metode de remediere... este un kit DID. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Este intins conform manualului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdark Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Cred ca da.... . dupa vreo 200 de km parca nu mai suna asa...sau m-am obisnuit eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertsuba Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Caut emblemele metalice care vin pe rezervor... (Suzuki Marauder)... cine ma poate ajuta, sa sune la 0760.300.422 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate