Dark Petak Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 (editat) 2006.12.07 12.20-16.10 Locatia:Gheorgheni Riders:Atacs[Yamaha 426 WR] Petak[KTM250EXC] Incepe distractia: Micul-dejun: Cei tari LOL: A fost si gheata: Forrest World: Road to Heaven sau Iadul pe Pamant?: Asta a fost... Editat Decembrie 6, 2006 de Dark Petak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 superextrafantastic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 o fi bine, o fi rau, dar vadf ca oamenii mai se distreaza inca. Sezonu nu s-a inchis la voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Decembrie 6, 2006 Autor Share Postat Decembrie 6, 2006 o fi bine, o fi rau, dar vadf ca oamenii mai se distreaza inca. Sezonu nu s-a inchis la voi? +2,3 grade fara zapada...yo cred ca nu e inchis sezunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbrxx Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Cred,ca demult n-am fost asa de obosit,dar a fost cool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Decembrie 6, 2006 Autor Share Postat Decembrie 6, 2006 Cred,ca demult n-am fost asa de obosit,dar a fost cool Nici Yo...a fost o clipa cand am intrebat "ce pul@ caut yo aici" A fost ff super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Nici Yo...a fost o clipa cand am intrebat "ce pul@ caut yo aici" A fost ff super. Faina tura ati facut ma.si poze super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 ce misto sa ai dealul in spatele casei va invidiez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 belea poze ! le-am dat jos pe toate . felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 super misto baietii......felicitari.....ne vedem la prima etapa....in 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snaoy Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 super fain la primavara venim si noi la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 snaoy Posted Today, 03:15 PM super fain la primavara venim si noi la voi biggrinbandit.gif ai vrut sa zici din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Decembrie 15, 2006 Autor Share Postat Decembrie 15, 2006 vremea la Gheorgheni Dec.16.06!!! Nori=0% Soare=100% Caldura=nustiu dar +X Restul=numa`ntereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Super tare! Mai baieti... voi imi dati idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate