superbec Postat Septembrie 11, 2014 Share Postat Septembrie 11, 2014 NO ! omu nici nu auzea coropisnita cum isi da duhu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 E corectă întinderea lanţului, conform manualului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 E corectă întinderea lanţului, conform manualului. Corect, sa dea roata mai in spate un pic pe bascula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 Este posibil ca din cauza uleiului sa fie lantul asa "intins". Sau e intanzatorul ori patina defect. Ca idee ce trebuoe verificat mai intai? Ma gandesc eu ca intinzatorul, dar nu strica inca o parere. Nu de alta, dar lantul se aude si la mine,(gsxf 750 din 92) desi e intins destul de tare la o verificare de genul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 1 - ala e un lant de distributie (din cate ma pricep eu) 2 - tot din cate stiu si am verificat, trebuie sa stea intins blana; acolo unde se vad degetele cred ca ar trebui sa aiba o camasa metalica 3 - cauze: da, ulei de rahat, sub nivel sau vechi, intinzatorul patinei, patina uzata/sarita etc kar_ile, gixef-ul din '92 al unui prieten merge ceas fara zgomote. DR meu la fel mergea, iar din cate stiu, ma repet, dar acel lant trebuie sa stea intins la blana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 E de la prea multe plimbarii. Spune omului sa mai sta si pe acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Septembrie 12, 2014 Share Postat Septembrie 12, 2014 exista procedura trecuta in manual. se masoara cu sublerul distanta intre 2 pini, ca in atasament (la Suzuki) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 12, 2014 Autor Share Postat Septembrie 12, 2014 Este posibil ca din cauza uleiului sa fie lantul asa "intins". nope Sau e intanzatorul ori patina defect. nu in cazul de fata, intinzatorul este nou si in perfecta stare, motocicleta este cumparata de curand de catre un incepator (km 27000 in bord) Ca idee ce trebuoe verificat mai intai? Ma gandesc eu ca intinzatorul, dar nu strica inca o parere. Nu de alta, dar lantul se aude si la mine,(gsxf 750 din 92) desi e intins destul de tare la o verificare de genul. trebuie verificat tot ce se poate verifica Corect, sa dea roata mai in spate un pic pe bascula exact la asta ma gandeam si eu, am ras singur cand am facut pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate