Krane Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Ma uitam pe bikeshop si am dat de dracovenia asta: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1961-21126.html se poate face? Ca ma gandesc ca la rar nu prea au ce sa comenteze pentru ca nu s-a atins de cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 cum nu s-au atins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 Corect. Nu observasem ca au sudat prinderea amortizorului pe cadru. Oricum, se poate realiza asa ceva? chiar si cu riscu de a nu o putea imatricula decat eventual omologata individual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 cum sa nu se poata? uite un motor de-al meu, este (a fost) o planeta 5! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 e riscant ca s-a folosit aparatul de sudura pe cadru si 600eurooo pe ce ca nu merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 Respectiva motorisca intradevar nu merita 600E dar eu puneam in discutie constructia si respectiv adaptarea unei furci de aprilia pe cadru de jawa. Nu am reusit gasesc pe nicaieri o poza cu o jawa dezasamblata ca sa se vada prinderea furcii iar in partea din spate, ansamblul amortizor bascula mi se pare destul de fragil. Oricum ideea e ca urmaresc sa modific o jawa cz de 125 cmc si vroiam sa stiu daca se pot face asemenea adaptari. De cadru nici gand sa ma ating daca vreau sa merg cu ea, stiu cat de idioti sunt astia de la RAR. Oricum inca mai caut poate gasesc pana la urma o diagrama de prindere a furcii la jawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 e riscant ca s-a folosit aparatul de sudura pe cadru si 600eurooo pe ce ca nu merita De unde sti tu ca este riscant? Ai facut testul de rezistenta al cadrului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 De unde sti tu ca este riscant? Ai facut testul de rezistenta al cadrului? Cum si unde s-ar putea face un astfel de test? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Cred ca la RAR... Hai ca deja batem campii... Scuze pentru off topi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 (editat) kraneee....esti diliu frate s-au cam atins de cadru, se poate suda cat vrei la el, da nu treci raru daca nu maschezi vezi ca fac urat si la cauciuc o tzara mai mare...damai la cadru....arunc aun ochi sa vezi cati nu isi pot inmatricula motoarele datorita sudaturilor, modificarilor...si acum e aiurea si cu spaga, ca nu prea se mai risca....a req uniune bafta multa... cat despre rezistenta cadrului dupa sudura, am chiulit la RM in politehnica Editat Decembrie 7, 2006 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Decembrie 7, 2006 Autor Share Postat Decembrie 7, 2006 Hoooooo nebunilor Nu ma ating de cadru, ma chinui sa aflu daca si ce furca de aprilia, presupun ca aia de 125, se potriveste la prinderi pe gatu unei javete de 125. Geez da a-ti sarit. Anyway ma chinuie o idee de jawa street. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 orice furca de la orice motor se poate pune pe orice cadru de la orice motor! toata treaba sta in unghi, in diametrul minim care ii trebuie unui motor, adica daca el stock are o furca sa zicem de 2 mm (nu exista dar dau niste valori de exemplu) nu poti sa pui una mai mica de 2 mm dar mai mare da si in cate modificari trebuie sa faci! atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 (editat) yo am vazut motorul ala in realitate ................SUPER TARE FACUT DAR NU VEI AVEA ACTE PE NUMELE TAU IN VECI LA EA ! ORICUM OAMENII care o vand se ocupa cu tzepe ............ Editat Decembrie 7, 2006 de OLY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 yo am vazut motorul ala in realitate ................SUPER TARE FACUT DAR NU VEI AVEA ACTE PE NUMELE TAU IN VECI LA EA ! ORICUM OAMENII care o vand se ocupa cu tzepe ............ nashpa, aiurea, cam nasol...oricum la banu ala ma duc si imi fac firma de curierat pe biciclete decat sa iau aia oricum, Krane ombre...poti pune si tevi daca vrei pe post de furca, mester fierar sa fii, ca restu se face adu jaweta aia a ta odata sa ne murdarim la aranjatul ei...vezi ca la mine ma pun in weekend sa inchid motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 (editat) Am o furca de Aprilia.Baga un ochi aici poate te aranjaza. /index.php?showtopic=70582 Editat Decembrie 16, 2006 de Soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate