costi1998 Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 (editat) Buna,din nou eu Maine vreau sa ma duc sa fac itpu` la Apriliuta mea <3 si vreau sa stiu ce verifica la ea ,pentru ca nu e trecuta pe numele meu si daca cumva o respinge nu vreau sa trimita talonul in SJ,iar eu sunt din SB,pentru ca proprietarul nu o sa mi-l dea 90% si nici nu am cum sa dau de el,pentru ca am luat motocicleta de la altcineva etc. SI ar mai fi ceva,daca cumva mi-o blocheaza si trebuie sa astept pana vin cei din resedinta judetului le pot da la aia ceva in sensul in care are ceva necorespunzator Am cautat pe forum si nu am gasit ... Editat Septembrie 28, 2014 de costi1998 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Cred ca esti off topic...undeva pe prima pagina gasesti ,,legislatie, acte, vama" etc. Acolo sunt n informatii utie, aici mai greu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Nu iti ia nimeni talonu' daca ceva nu e ok.... te pune sa remediezi problema si sa revii. Daca ai lumini , frane nu ai probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Lumini,frane,toba sa ai cartea de identitate in original,cauciucurile care sunt trecute in carte sa fie pe mobra si depinde de cum gasesti ca la mine s-a luat ca e parbrizul negru la vitezana ,a trebuit sa le arat ca e de fapt windshild Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi1998 Postat Septembrie 28, 2014 Autor Share Postat Septembrie 28, 2014 A mea are 2 probleme ... Parbrizul e negru ,stopul nu se aprinde la frana de la picior ,doar la cea de mana din fata ... Mie mi s-a zis ca se iau aleatoriu cateva masini si le blocheaza in sensul ca trebuie asteptat dupa nu stiu ce inspectori din Sibiu(Eu sunt din Medias,oras din jud Sibiu etc)iar daca ei gasesc o defectiune iau talonul si il trimit la propietar si in termen de 30 de zile am dreptul sa duc iar mobra la itp ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 nu e asa ,daca iti blocheaza mobra ,iti da sa remediezi problema,vezi si tu,vorbeste cu cel de laitp,dar trebuie sa iti rezolvi problema cu stopul,cu parbrizul daca face figuri cauti si tu pe net si ii arati ca e de fapt e windshild..In rest bafta,a si sa ai asigurare valabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi1998 Postat Septembrie 28, 2014 Autor Share Postat Septembrie 28, 2014 (editat) De rezolvat le rezolv,dar maine o sa imi vina carnetul si sunt nerabdator sa conduc prin oras pentru prima data Maine ma duc,daca e ceva sper sa nu imi ia talonul si sa il trimita la propietar :| » Post actualizat in 28 Sep 2014 18:05Stie cineva sa imi zica sigur daca ia sau nu talonul ? Merci Editat Septembrie 28, 2014 de costi1998 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comarian Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 la itp nu iti ia talonul daca nu treci examinarea ci te respinge si ai 30 de zile ca sa remediezi problema respectiva ( dupa ce remediezi platesti doar o parte din taxa de itp daca te incadrezi in cele 30 de zile) in schimb daca te opreste un politist pe strada si iti cere talonul si pe spate scrie instrainat catre x la data de y si au trecut mai mult de 30 de zile de la data x iti ia talonul si il poate ridica doar proprietarul din acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi1998 Postat Septembrie 28, 2014 Autor Share Postat Septembrie 28, 2014 (editat) Iti multumesc muuult ! :* Inca ceva ... Daca nu am buletinul proprietarului pot face asigurarea pentru mobra ?... Editat Septembrie 28, 2014 de costi1998 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Nu ai nevoie de buletinul proprietarului.Ai nevoie de cartea de identitate si RCA valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi1998 Postat Septembrie 28, 2014 Autor Share Postat Septembrie 28, 2014 am asigurarea veche(care e facuta pentru aprilia mea,dar e facuta de altcineva ,nu de propietar)se poate si cu aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Daca ai drum la BZ, da-mi un PM si te trimit eu pt ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate