crazvy Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 tura de sfirsit de sezon (expira RCA-ul si s-a cam lasat frigul) vreme superba, un fel de paradis moto si o filmare nu prea reusita din cauza bordului si a parbrizului accept comentarii constructive dar rog fara unele de genul: nu e curat parbrizul, nu merge voltmetrul, manusi tricotate de bunica, etc in Ojdula a trebuit sa-mi strice tot cheful o chioara surda care a iesit de pe un drum lateral din stinga aveam faza lunga, dau claxon, nimic, mergea linistita inainte si se uita ca vita dupa aceea cu un aer absent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Merge voltmetrul dar arata foarte putin....Cred ca acel model nu rezista la trepidatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Septembrie 29, 2014 Autor Share Postat Septembrie 29, 2014 Merge voltmetrul dar arata foarte putin....Cred ca acel model nu rezista la trepidatii. pai e de masina, ar trebui sa reziste cit de cit si e pus orizontal e intrerupt un fir mai degraba .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdani0405 Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Salut E asfaltat Lepsa-Ojdula? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 6, 2015 Share Postat Martie 6, 2015 Din auzite ar mai fi vreo 4 km de drum forestier relativ neted. Asfalt bombardat in Ojdula. In Vrancea drumul este de vis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ermitaje Postat Martie 7, 2015 Share Postat Martie 7, 2015 Deci pana la urma din 38 de km, care si cat e distanta impracticabila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Pai cam cei 4 km de care aminteam. Nu as numi drumul "impracticabil", un grup de prieteni cu cruisere s-au intors pe acolo dintr-o tura asta vara, si nu i-am auzit injurand foarte tare. Doar asa, maruntel, printre dinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebe19 Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Sambata am facut o tura dar din Galati. In vrancea asfaltul e foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate