SUN_83 Postat Aprilie 26, 2015 Share Postat Aprilie 26, 2015 (editat) La fel de cumintei am fost si noi! Editat Aprilie 26, 2015 de SUN_83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Sun83, bocanci industriali, de protectia muncii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Voi va permiteti, eu am d-astea pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Sun83, bocanci industriali, de protectia muncii?1. Nu pot eu sa hotarasc ce papuci sa poarte colegii de tura2. Pe asta l-am gasit tapan de beutura si ne-am gandit sa ne pozam cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciusmerlucius Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 krong28 Cizmele alea....nu iti plac deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Da bha...ce manelist cocalar betiv motociclist! Bocanci de protectia muncii, blugi second hand ieftini, manusi de biciclist si casca veche fara ochelari! Ne face de rusine sleahta! Daca-l vedeati cu ce martoaga de mobra umbla(nici bani de baterie nu avea) si cum purta nr de inmatriculare pe drum, sigur ii faceati vant afara de pe drum! Unde mai pui ca a baut si de pomana.....amin! Sac » Post actualizat in 27 Apr 2015 08:49 Merlucius....ca sa stii si matale....cizmele le-am baut! ) » Post actualizat in 16 May 2015 19:17 Care iesi maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Aprilie 23, 2019 Share Postat Aprilie 23, 2019 Salutare. Vad ca topicul asta a cam murit. Vreau si eu sa mai ies pe langa Bucuresti la o plimbare. Cat mai mult pe off. Mentionez ca sunt destul de incepator. Sunt disponibili si in timpul saptamanii, dupa orele la plantatie. De Paste voi fi plecat, dar poate dupa, facem o iesire, cu cine mai vrea Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Aprilie 23, 2019 Share Postat Aprilie 23, 2019 Salut, vezi ca mai e un topic cu ceva mai multa activitate: Deocamdata sunt mai limitat cu timpul liber asa ca ture de soft enduro pe langa Bucuresti este ceea ce ma intereseaza si pe mine. Daca e, mai scrie pe topicul de mai sus cand mai faci cate o iesire, poate ne sincronizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate