GPauL Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Am inghitit autostrada in proportie de 80% insa a meritat. Locatie deosebita, vreme buna, distanta parcursa 318km. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Superb loc... Cand am fost eu nu erau piatra pe butuci si colibele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Vorba unor prieteni... inglish chetricele! Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Interesant loc . La ce folosesc colibele ? Cred ca nu o sa stim never ce era cu adevarat acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 In primul rand nu era camp, era o padure seculara ( cam cum era in mai toata Europa). Padurea era defrisata in zona monumentului si pe latimea unui drum care ducea la el ( si pe care se presupune ca s-au carat pietrele de la rau). In colibe de genul acela se pare ca traiau cei mai rasariti dintre indigenii vremii. In jur s-au descoperit o gramada de tumuli funerari - printre altele, mormintele contineau cate o cana, sau carafa, sau halba, cine stie, de unde cineva a clasificat civilizatia ca a "bautorilor de bere". Dar cum bine spui, stim prea putin despre ce era de fapt acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate