Stephon Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 cam vreo 200 de poze de la Intermot Koeln 2015 https://www.flickr.com/photos/39971331@N06/sets/72157648491110002/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 merci man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 7, 2014 Autor Share Postat Octombrie 7, 2014 no problemo! poate asa mai trag si ai nostri cu ochiul ce inseamna cu adevarat scena moto internationala! In primul rand...mai putine femei dezbracate pe mptpare si mai multa permisivitate in a privi in deaproape motocicletele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 ce aI TU CU PITZIPOANCELE NOASTRE MAH? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 no problemo! poate asa mai trag si ai nostri cu ochiul ce inseamna cu adevarat scena moto internationala! In primul rand...mai putine femei dezbracate pe mptpare si mai multa permisivitate in a privi in deaproape motocicletele! da, uite numai la suzuki, dar astia chiar aveau nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 (editat) no problemo! poate asa mai trag si ai nostri cu ochiul ce inseamna cu adevarat scena moto internationala! In primul rand...mai putine femei dezbracate pe mptpare si mai multa permisivitate in a privi in deaproape motocicletele! cu targul si cu les mujeres despuiate. Plus ca acolo vad ca-s multe custom-uri, eu unul mi-as dori sa vad mai multe si la noi la targuri Editat Octombrie 8, 2014 de Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 O poza cu Robertkiran Roland vedem si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 2015 ? Back to the future? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 superBec tre sa aiba ceva , el a fost undercover pe-acolo da, fix dupa robertkiran ma uitam eu pe acolo am auzit un grup de romani dar m-am gandit sa nu-i sperii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 SUPER POZELE ! Multumim! Cum a fost pe Dorsoduro? Era cea de 1200? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 Becule...nu eram eu! am fost doar cu prietena si...habar n-are romana! iar la Sugiuki, pe langa cele 2 noi modele albastre...mai erau si langa, pe care te puteai sui! Ma refer la mobre! Dorsodure e foarte misto! e cam maricica dar foarte confortabila! Era cea de 1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarazin Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 da, fix dupa robertkiran ma uitam eu pe acolo am auzit un grup de romani dar m-am gandit sa nu-i sperii adevarat ca erau multi romani, ceea ce e f bine. regret ca nu am avut mai mult timp sa petrec pe acolo : impartit ziua de sambata intre dom, louis si alte puncte turistice cu bere si alte bunatati culinare, si am lasat intermotul ptr duminica, ceea ce nu a fost binenteles suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate