ianachim Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 bagati de urgenta TRANSALPINA!!!!! dimineata e cam racoare pe autostrada 11 grade insa sus la 2000 m am prins 23 grade asfalt ok putina lume au inceput copacii sa "galbeneasca neparat mergeti pe la JINA si POIANA SIBIULUI peisaje de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 L ai vazut pe Ghita Ciobanul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 L-a dus ca pasager... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Pe Ian? Calare pe magar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2014 Autor Share Postat Octombrie 11, 2014 Pe Ian? Calare pe magar? calare pe magarii aia din JINA si POIANA SIBIULUI unde dupa ce ca soseaua are 4 metri mai parcheaza si masinile de fala de ... copii de ciobani ce sa le ceri!!!! pacat ca stau intr o zona superba ... merita facul un MALL acolo "LA OAIA MITOASA" sa aibe si ei unde sa parcheze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 au inceput copacii sa "galbeneasca peisaje de vis Periculos cu peisajele astea. Am fost prins asa tare de el pe la munte si picat in visare de l-am cam speriat pe un nene cu masina de pe contrasens intr-o curba luata prea larg si redresata in ultima secunda Maine cred ca dau si eu o fuga pana pe Transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 bagati de urgenta TRANSALPINA!!!!! Ai scris tot titlul cu majuscule! Bai dar tu chiar nu ai sapte ani d-acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KOX-RIDE Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Pt cei din Focasani si Bacau ...daca vreti sa facem un drum de Lepsa ne intalnim la 11, 30 la Tisita. De acolo putem merge impreuna. noi plecam din Barlad. Scrieti replay daca veniti ca sa va asteptam....numai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 12, 2014 Autor Share Postat Octombrie 12, 2014 SOAREEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Cu poza aia din mijloc daca nu imi fac un tricou macar wallpaper o pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 12, 2014 Autor Share Postat Octombrie 12, 2014 Cu poza aia din mijloc daca nu imi fac un tricou macar wallpaper o pun si daca nu scrii si I LOVE HONDA !!!! chiar ca nu merita sa l faci..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Salut, eu am facut ieri Transalpina,m-am cazat la Ranca si dimineata n-am rezistat ispitei si am facut-o in sens invers. Curios ca nici ieri si nici azi nu m-am intalnit cu bikeri...pacat de vremea superba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 Si pe TF a fost azi o zi cu dedicatie pt bikeri (dar nu am intalnit decat vreo 2 rataciti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 12, 2014 Autor Share Postat Octombrie 12, 2014 Si pe TF a fost azi o zi cu dedicatie pt bikeri (dar nu am intalnit decat vreo 2 rataciti) ai prins super TF noi ne am oprit in bv sa vedem meciul asa ca l am sarit » Post actualizat in 12 Oct 2014 22:58 ai prins super TF noi ne am oprit in bv sa vedem meciul asa ca l am sarit » Post actualizat in 13 Oct 2014 17:23 Salut, eu am facut ieri Transalpina,m-am cazat la Ranca si dimineata n-am rezistat ispitei si am facut-o in sens invers. Curios ca nici ieri si nici azi nu m-am intalnit cu bikeri...pacat de vremea superba... daca tu nu vezi / auzi 3 BMW de 300 cai ...... care tropaie pe transalpina e GRAV acum serios, dupa cum vezi si in filmare noi am am intalnit bikeri la plimbare care s au bucurat de o vreme superba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate