razvannnn Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Noi am zis ca te-ai dus blana acasa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Daaaa..blana de urs... ) » Post actualizat in 19 Oct 2014 21:12 Neste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Tot de prin zonă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Eram convinsi ca te-ai dus direct acasa! Companie de nota 20, vreme superba, si am mancat bine la Zan! Cand ajung la birou pun poze! Ssprivat: da-mi adresa de mail sa-ti trimit poze! » Post actualizat in 20 Oct 2014 06:57 Am ajuns la birou... Poze: » Post actualizat in 20 Oct 2014 06:59 Cu exceptia ultimei poze, mi-a fost greu sa fac o selectie. Am punctat cele cateva momente ale drumului, lasand in anonimat oprirea de la Dedulesti si imitatia de mici de acolo. Ce sa spun? La mai multe! (iesiri, nu mici!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Buna dimineata. Stiti vorba aia, ce nu te omoara te intareste. Daca nu am inghetat ieri definitiv inseamna ca slabe sanse sa racesc in iarna asta! Borsulica, ti-am dat PM cu adresa de mail pentru poze. Pun si eu cateva poze: » Post actualizat in 20 Oct 2014 08:01Poze » Post actualizat in 20 Oct 2014 08:03. » Post actualizat in 20 Oct 2014 08:04. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Foarte misto pozele. Eu nu am reusit sa atasez panoramele...probabil din cauza ca sunt prea mari. O sa le micsorez si le pun. Sper sa mai iesim in aceeasi "configuratie". Keep in touch. » Post actualizat in 20 Oct 2014 08:30si panoramele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Daaaa..blana de urs... ) » Post actualizat in 19 Oct 2014 21:12 Neste poze... mdea ... dupa primele 2 poze am inceput sa balesc ... ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 middle_of_nowhere, precis o sa mai iesim, dar anu asta eu nu cred, doar daca imi iau un echipament mai 'adecvat' Stiti voi la ce ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Sau daca se fac brusc 25 grade. Nici eu nu mai plec de acasa fara manusile groase. Le-am pus deja in rucsac. Astazi sunt cu mobra...si chiar daca este la fel de frig ca ieri, datorita faptului ca ma fatzai prin oras, nu simt frigul deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 foarte tare tipul in jeans.nu i au inghetat ciolanele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 foarte tare tipul in jeans.nu i au inghetat ciolanele? daca merge la decatlon si isi ia o IZMANA termica de schi sau la himalaya o IZMANA mamut cu polar merge in blugi si la -5 grade.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Un pic asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 20, 2014 Autor Share Postat Octombrie 20, 2014 Mda ,,, per total nu m-au intarziat prea mult acesti copii draguti cu JUCARIILE LOR JAPONEZE , daca sunt cuminti poate am s-ai mai duc / mosesc pe undeva intr-un weekend . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Ha! HA!...au fost ceva momente in care abia te-ai tinut dupa cativa...dar...le trecem cu vederea... Anyway, bun ritm ai tinut, overall. Repetam experienta oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 20, 2014 Autor Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Ha! HA!...au fost ceva momente in care abia te-ai tinut dupa cativa...dar...le trecem cu vederea... Anyway, bun ritm ai tinut, overall. Repetam experienta oricand. Imi faceam somnul de pranz ,,,,,,,,,,,,,, daca vreti sa va dati si iarna cu motorete cumparati-va biemveuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . * Sau intrati in randul micilor pradatori cu blanita gen VULPEA . Editat Octombrie 20, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Lasa ca nu mi-ar fi rusine nici cu asa ceva: http://www.bikesdoctor.com/yamaha-tenere-ze-1200-xt-super-test-career-relaunched/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 20, 2014 Autor Share Postat Octombrie 20, 2014 DA da da pana si cutiile le-au copiat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Daaaa...si motorul...si cardanul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Daaaa...si motorul...si cardanul... PANA SI POZELE DE PREZENTARE LE AU COPIAT.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 domnu, domnu ... cam DREPT pe motoreta !!! cotu pe jos unde e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) Ianachime, dar ce-i cu tine de stai in sa, normal, in poza ? ) Un dans, un stat picior peste picior ceva ? Editat Octombrie 20, 2014 de razvannnn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Bine Ianachime, dar poza este mai buna la Yamaha. » Post actualizat in 20 Oct 2014 12:56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 (editat) PANA SI POZELE DE PREZENTARE LE AU COPIAT.... si mai sunt si bulangii...au inclinat poza aia de mai ca ti pica yamaha in sant.....SI ASA SE NASTE MITUL cu enduro care ia curba cu cotul pe jos....... de renunta lumea la ADANCAT SI SS si merg toti in alpi pe endurotouring Ianachime, dar ce-i cu tine de stai in sa, normal, in poza ? ) Un dans, un stat picior peste picior ceva ? nu bausem destul in dimineata aia ..... Bine Ianachime, dar poza este mai buna la Yamaha. » Post actualizat in 20 Oct 2014 12:56 mamaaa cat de Bine ai punctat.... YAMAHA ESTE CEA MAI BUNA...IN POZE Editat Octombrie 20, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate