avb Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Maneta e tare , se apasa destul de greu . Dar in mers , daca pun frana se blocheaza undeva la 3 sferturi . Nu stiu cum sa zic . Apas un sfert din ea , nu se intampla nimic , dupa trebuie sa apas ceva mai tare si pleaca dintr-o data .Are o retinere. Iar dupa un sfert , tot nu tine . La viteza mica mica am incercat sa strang fata tare , franeaza , dar nu cum trebuie . Deci mai exact, merge intrerupt cand apas maneta .ai uzura la pistonas si ar trebui sa iti cumperi kit ul de reparatie .dar inainte verifica si maneta.sa nu aiba uzura,sa nu fie indoita sau sudata.daca ai discurile de frana uzate,si ai schimbat recent placutele,efficienta la franare o sa ai dupa vreo 100 de km.mai ales daca ai placutele de duritate mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Octombrie 17, 2014 Autor Share Postat Octombrie 17, 2014 Adica uzura la pistonas ? Pt ca nu curge pe langa garnitura .Abia am cumparat-o acum 2 zile . Nu este sudata , pompa face presiune buna , discurile sunt si ele bune , placute bune . Singura problema cred ca au ramas placutele , poate nu mai sunt bune. Sau lichidul , dar nu stiu ce sa zic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Baga putina vaselina de spray la pistonul de la pompa dupa ce-i dai garnitura de protectie jos si apesi maneta..asta pentru franarea in trepte. Pentru ineficienta franari..schimba placutel! Din ce vad vred ca ai niste ferodo..si acesta marca pe moto.nu prea "stie sa franeze" Editat Octombrie 17, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avb Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Baga putina vaselina de spray la pistonul de la pompa dupa ce-i dai garnitura de protectie jos si apesi maneta..asta pentru franarea in trepte. Pentru ineficienta franari..schimba placutel! Din ce vad vred ca ai niste ferodo..si acesta marca pe moto.nu prea "stie sa franeze" sant 2 garnituri.,una pt etansare,si una pt presiune,daca ai ciupt o pe cea.de presiune.la montaj,nu o sa ai frana dar nici nu o sa iti curga,si incearca sa spelling discurile si placutele,pt ca din poza par murdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 (editat) Stiu foarte bine cate garnituri sunt acolo si toate garnitirile si simeringurile de pe acea motocicleta! Cele 2 de pe piston asa cum ai spus tu si mai este una de protectie la exterior. Eu am spus sa o desfaca pe aceea,sau sa strecoare tevuta de la spray pe langa piston si garnitura 3 si sa puna putina vaselina acolo,asta pentru franarea in trepte! In rest, eficienta franari.. daca pistonasele sunt mobile si pompa este amorsata,restul ....sunt placutele » Post actualizat in 18 Oct 2014 08:39 sant 2 garnituri.,una pt etansare,si una pt presiune,daca ai ciupt o pe cea.de presiune.la montaj,nu o sa ai frana dar nici nu o sa iti curga.Da,dar nici" nu ai maneta"..si al spus ca este tare! Editat Octombrie 18, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Octombrie 18, 2014 Autor Share Postat Octombrie 18, 2014 Ferodo platinum...asta e cauza pt care nu am frane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 da, sunt niste mizerii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Ferodo platinum...asta e cauza pt care nu am frane ? Am spus-o de cateva ori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Octombrie 18, 2014 Autor Share Postat Octombrie 18, 2014 Da .. Asa e. Va multumesc mult !! Am desfacut capacul de la airbox si in loc de filtru aer are doar un burete . Sa fie asta problema ? Cand accelerez brusc mai are niste ezitari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 Da .. Asa e. Va multumesc mult !! Am desfacut capacul de la airbox si in loc de filtru aer are doar un burete . Sa fie asta problema ? Cand accelerez brusc mai are niste ezitari . Filtru aer la R6 este din burete si un strat de pasla. Acum nu stiu ce ai tu acolo...dar ar fi indicat sa cumperi un filtru nou si sa te asiguri ca ai motate corect AIR VENT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Octombrie 18, 2014 Autor Share Postat Octombrie 18, 2014 Este doar o bucata de burete subtire .improvizat acolo. O sa ii cumpar filtru . Multumesc Tng din nou!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Daca placutele sunt Ferodo Platinum, nu vei avea niciodată frână. Ferodo platinum...asta e cauza pt care nu am frane ? Wow, ce chestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Octombrie 20, 2014 Autor Share Postat Octombrie 20, 2014 ) Merci frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate