Admin l.u.v Postat Octombrie 19, 2014 Admin Share Postat Octombrie 19, 2014 Vremea se anunta superba si intrucat iubesc Transul ma gandeam la o tura, mai este cineva dispus pentru o plecare maine pe traseul propus? Ma gandeam la o intalnitre la ora 8/8.30, mers de placere si intoarcere pina se lasa intunericul.. Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Pffff... doritori sunt dar din pacate mai avem si scarbici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Pffff... doritori sunt dar din pacate fericire mai avem si scarbici Fixed. Lunea la 8:00 ? Când e mahmureala mai plăcută? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Vremea se anunta superba si intrucat iubesc Transul ma gandeam la o tura, mai este cineva dispus pentru o plecare maine pe traseul propus? Ma gandeam la o intalnitre la ora 8/8.30, mers de placere si intoarcere pina se lasa intunericul.. Doritori? MAINE ? Luni ? huo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Hai ca m-ai convins ! Ma gandeam la mare dar si Fagarasul ... Ne vedem la 8.30- 8.45 la Petrom (mc.d) iesirea spre A1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 19, 2014 Autor Admin Share Postat Octombrie 19, 2014 (editat) Transfagarasanul intr-o zi din saptamana, in Octombrie.. Cred ca am intalnit 12 masini cu totul.. Editat Octombrie 20, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Super. Felicitari. Daca va ganditi sa reeditati, hop si eu. Transfagarasanul intr-o zi din saptamana, in Octombrie.. Cred ca am intalnit 12 masini cu totul.. Picture 024.jpgPicture 045.jpgPicture 047.jpgPicture 048.jpgPicture 069.jpgPicture 074.jpgPicture 101.jpgPicture 113.jpgPicture 127.jpgPicture 137.jpgPicture 141.jpgPicture 144.jpgPicture 143.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 ai prins la mare arta vremea bravos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 V-am claxonat pe A1 pentru că v-am confundat 110KLT şi Hornetul din dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 22, 2014 Autor Admin Share Postat Octombrie 22, 2014 ai prins la mare arta vremea bravos Da, vremea a fost superba.. Si drumul, am ramas placut impresionat de el, au reasfaltat probabil de curand mari portiuni, se vedeau fasii intregi de asfalt negru, proaspat. Criblura aia de care pomeneai tu s-a imprastiat in mare parte, mai este putina cu vreun kilometru inainte de baraj si cam unul dupa..in rest drumul este superb! V-am claxonat pe A1 pentru că v-am confundat 110KLT şi Hornetul din dotare. ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 V-am claxonat pe A1 pentru că v-am confundat 110KLT şi Hornetul din dotare. Ai confundat ce cu ce ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Ce diferenta fata de o zi de weekend in plin sezon!Sa va fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Ai confundat ce cu ce ?? Am confundat B120 cu B110 bre, culmea e că e tot gri-bej şi umblă tot în pereche cu un Hornet, am văzut burlanu` care ţine loc de tobă la Hornet şi am zis că gata, ei sunt. Era dimineaţa, când e mahmureala mai dulce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 foarte fain, si eu am dat o tura tot luni dar dupa ora 13 dinspre Brasov, intradevar era aproape pustiu. eu unu nu m-am intalnit cu nici o moto doar 3-4 masini la urcare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate