Razvan Grecu Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Salut.As vrea sa va intreb desre o chestie ce ma sichaie de un timp.Vreau sami eau o motocicleta dar nu ma pot decide Dragstar 1100 sau Intruder de 800cm ambele sunt frumoase incercate de mine sunt ambele ok.Voi ce ati alege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat Noiembrie 1, 2014 Share Postat Noiembrie 1, 2014 Aoleooo...grea e treaba asta cu vorbitu/scrisu!...on topic (sper ca știi ce înseamnă)...important e să îți placă ție și depinde și de ce urmărești. ..consum ciclistica....dar încearcă și tu sa scrii cu degetele de la mână să înțelegem și noi ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Măi băieți, v-a trecut prin cap faptul că poate omul e străin, mai exact...GREC? ON: recomandarea generală e să-l iei pe cel mai mare. Eu unul cu siguranță aş lua D-starul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 De la un agramat. Sau grec. "daca nu iti place Dragstaru' inseamna ca mata te facut prost cum drq sa nuti placa in plm Dragstaru' bha gandeste in plm inainte sa spui asta" Dragstar 1100 -avantaje: capacitate 1100, cardan, design de softail -dezavantaje: racire pe apa, spite VZ800 -avantaje: racire pe apa, jante aliaj, upsidedown -dezavantaje: capaciatatea cilindrica, lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Dragstar 1100 -avantaje: capacitate 1100, cardan, design de softail -dezavantaje: racire pe apa, spite VZ800 -avantaje: racire pe apa, jante aliaj, upsidedown -dezavantaje: capaciatatea cilindrica, lant Hotaraste-te racirea cu apa e avantaj sau dezavantaj. Personal consider spitele un avantaj, de altfel si pretul de productie o spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Dragstar, dezavantaj: racire pe aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 De la un agramat. Sau grec. "daca nu iti place Dragstaru' inseamna ca mata te facut prost cum drq sa nuti placa in plm Dragstaru' bha gandeste in plm inainte sa spui asta" asta e cam adevarat Dragstar 1100 -avantaje: capacitate 1100, cardan, design de softail -dezavantaje: racire pe apa, spite VZ800 -avantaje: racire pe apa, jante aliaj, upsidedown -dezavantaje: capaciatatea cilindrica, lant de cand e dragstaru racit pe apa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Eu consider ca spitele sunt un dezavantaj pentru ca nu poti pune tubeless, evident, deci la pana trebuie sa dai jos roata, sa scoti camera, etc. La tubeless ai sansa de a folosi un snur si un tub de CO2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Ok. Asta se poate remedia sunt niste tutoriale cum poti sa pui tubeless pe janta cu spite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 Ahoi! Am sa te rog sa iti completezi profilul @razvan grecu. 1. Unde ai de gând sa umblii cu motorul, urban sau extra urban? 2. Vrei agilitate sau confort? 3. Ce inaltime ai si ce greutate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) @IceLord, lasa-i un nr de telefon, sa nu mai scrie pe aici, verbal nu are de pus cratimi si o sa inteleaga ce l-ai intrebat. Imi pare rau ca nu pot raspunde, m-am dat si pe dragstar si pe intruder, dar nu pot sa-i spun ce sa aleaga, pana ce nu invata sa scrie corect. Salutari..... Editat Noiembrie 2, 2014 de catas_him Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 cum motorul se poate alege si pe comparatii, si pe cifre, si pe aspect, mie personal nu-mi place VZ-ul, mi se pare urat cu spume, nu-i nici clasic nici modern Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate